Şerban Huidu, despre plecarea lui Mihai Găinuşă de la „Cronica Cârcotaşilor“: „Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, alături de Mihai Găinuşă FOTO Prima TV
Şerban Huidu, alături de Mihai Găinuşă FOTO Prima TV

Şerban Huidu le-a mulţumit lui Mihai Găinuşă şi lui Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu') pentru „anii frumoşi petrecuţi împreună“, după ce aceştia din urmă au anunţat că nu vor mai face parte din echipa emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, difuzată de Prima TV. Totodată, într-un interviu acordat site-ului Paginademedia.ro, Huidu a declarat că este deranjat de „lipsa de loialitate“.

„Am trăit ieri şi azi unele dintre cele mai amare zile ale vieţii mele! Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu' au ales în faţa tuturor colegilor să părăsească echipa «Cronicii» în care citez: «nu se mai regăseau»! Probabil vor urma şi alţii sau nu...“, şi-a început Şerban Huidu mesajul, postat pe contul personal de Facebook

De asemenea, acesta a ţinut să le mulţumească foştilor colegi şi a precizat că emisiunea „încearcă să meargă mai departe“.

„Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi, voi decideţi! Le mulţumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini şi nu atât de vizuali) pentru ce au făcut şi pentru anii frumoşi petrecuţi împreună şi le urez succes! Iată şi o poză de pe vremea când trăgeam la aceeaşi căruţă (foto)“, a mai scris Huidu. 

image

Huidu: „S-au adunat frustrări, neîmpliniri“

Pe de altă parte, într-un interviu acordat site-ului Paginademedia.ro, Huidu foloseşte termeni precum „frustrări“ şi „neîmpliniri“ pentru a explica ruptura produsă. 

„Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate. Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singură dată locul, iar dacă e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate”, a dezvăluit Huidu pentru Paginademedia.ro.

„Ruptura aceasta cred că a început mai demult. Nu aş putea să spun mai multe, pentru că sunt implicat direct. Cred că, de-a lungul timpului, s-au adunat mai multe frustrări, neîmpliniri, care au culminat cu situaţia de acum”, a mai spus Şerban Huidu.

Totodată, Huidu a anunţat că şi Mistreţu' părăseşte echipa.

Găinuşă: „Eforturile mele nu au fost apreciate“

Celebrul realizator TV Mihai Găinuşă a anunţat că a decis să părăsească emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“, pe care o realiza alături de colegul său Codruţ Kegheş, cel care l-a înlocuit pe iniţiatorul show-ului, Şerban Huidu.

„Dragi prieteni, părăsesc «Cronica Cârcotaşilor» după aproape 14 ani de realizare şi prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieţii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni”, a scris Mihai Găinuşă pe contul personal de Facebook. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului Paginademedia.ro, Găinuşă şi-a motivat decizia declarând că „nu se mai regăseşte în emisiunea de acum“. „Nu mă mai regăsesc în emisiunea de acum, în tensiunile şi în atmosfera de la «Cronică». Am spus asta şi la şedinţă. Este o atmosferă în care se poate face foarte greu divertisment“, a explicat Găinuşă pentru Paginademedia.ro. 

Mai mult, acesta susţine că, deşi „s-a luptat să salveze brandul“, eforturile lui nu au fost apreciate. „Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat această emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv că am adus un preot în platou“, a mai adăugat Găinuşă, pentru Paginademedia.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite