Şerban Huidu va face iar „Cronica Cârcotaşilor“ la un radio bucureştean: ce post va difuza emisiunea

Şerban Huidu va face iar „Cronica Cârcotaşilor“ la un radio bucureştean: ce post va difuza emisiunea

Şerban Huidu nu s-a mai auzit la un radio cu acoperire în Capitală din 2014

Emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“, pe care Şerban Huidu o realizează dintr-un studio improvizat, va fi preluată şi de un post de radio bucureştean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gold FM va difuza din februarie, în intervalul orar 7.00-10.00, emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“, realizată de Şerban Huidu, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’) şi Orlando, anunţă Paginademedia.ro
 
Şerban Huidu a reluat în aprilie anul trecut „Cronica Cârcotaşilor“ pe online, realizând emisiunea dintr-un studio de acasă, din pasiune, după cum mărturisea la momentul respectiv. 
 
Potrivit sursei citate, nu este prima dată când emisiunea din online este preluată de un post de radio, însă este o premieră că va fi difuzată în Capitală. Până acum, „Cronica“ a mai fost preluată de posturi din ţară. 
 
Ultima dată Şerban Huidu s-a auzit în FM-ul bucureştean în ianuarie 2014, la Kiss FM, post pe care l-a părăsit după zece ani.
 
În septembrie 2015, după patru ani de absenţă, Şerban Huidu a revenit pe micile ecrane, la Prima TV, cu emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: