Şedinţa CNA, anulată din lipsă de cvorum: „L-am aşteptat 20 de minute pe Jucan. Nu e nimeni fraier“

Şedinţa CNA, anulată din lipsă de cvorum: „L-am aşteptat 20 de minute pe Jucan. Nu e nimeni fraier“

Pentru ca şedinţa să aibă loc trebuia să fie prezent şi Valentin Jucan FOTO Arhivă

Şedinţa de joi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) nu a avut loc, după ce în sală s-au aflat doar şapte membri ai forului, arată News.ro.

Şedinţa de joi urma să fie condusă de Dorina Rusu. În sală au fost prezenţi Dorina Rusu, Radu Herjeu, Monica Gubernat, Florin Gabrea, Orsolya Eva Borsos, Vasile Buda şi Radu Călin Cristea.

Laura Georgescu, preşedinta CNA, urma să vină după-amiază, să o înlocuiască pe Orsolya Eva Borsos, care s-a învoit pentru a-şi îngriji copilul.

Gabriel Tufeanu şi Răsvan Popescu se află în concediu de odihnă.

Programată să aibă loc între orele 10.00 şi 15.00, începerea şedinţei a fost amânată iniţial cu 30 de minute.

Şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului poate avea loc când în sală sunt prezenţi opt membri ai forului.

„Ieri am stat cinci ore să îl aşteptăm pe domnul Jucan. Acum l-am aşteptat 20 de minute, nu mai stau. Nu e nimeni fraier“, a spus Monica Gubernat şi a părăsit sala de şedinţă la ora 10.47.

La ora 11.00, în sală se mai aflau Dorina Rusu şi Radu Herjeu. „Nu mai staţi, că staţi degeaba. Chiar dacă vine Jucan acum...“, a spus Dorina Rusu jurnaliştilor la plecare.

Pe ordinea de zi a şedinţei CNA se aflau mai multe reclamaţii venite la adresa posturilor România TV, Realitatea, B1 Şi Antena 1, Antena 3 şi Kanal D. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: