Început cu surprize la „Vocea României“: Loredana s-a ales „din greşeală“ cu o voce rock şi prima concurentă a lui Despot l-a ales pentru ca a fost „cel mai chipeş“

Început cu surprize la „Vocea României“: Loredana s-a ales „din greşeală“ cu o voce rock şi prima concurentă a lui Despot l-a ales pentru ca a fost „cel mai chipeş“

Antrenorii Vocea României şi-au ales primii concurenţi în echipele lor FOTO Pro TV

Sezonul 7 „Vocea României“ a debutat cu voci puternice, momente tensionate, multe emoţii şi răsturnări de situaţie. Noul antrenor Adrian Despot s-a luptat cot la cot cu veteranii emisiunii pentru cei mai talentaţi concurenţi şi a reuşit să obţină una dintre cele mai râvnite voci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Despot, Tudor Chirilă, Smiley şi Loredana au scos toate armele din dotare la audiţiile pe nevăzute pentru a pune mâna pe cele mai bune voci cu care să câştige noul sezon. După prima ediţie, Smiley, Loredana şi Adi Despot au câştigat câte doi concurenţi, în timp ce Tudor Chirilă a adus în echipa sa trei voci.
 

Echipa Smiley

Ioana Vişinescu a fost concurenta care a deschis show-ul de vineri seară cu piesa „Get up, stand up“ şi tot prima care a întors toate scaunele. Tânăra a surprins pe toată lumea cu decizia de a-l alege pe Smiley drept antrenor, făcându-l pe Tudor să spună după ce a părăsit scena: „Fata asta era atât de Chirilă!. Întrebat dacă este dezamăgit, şi Adi Despot l-a tachinat pe Smiley: „Păi sunt, că aveam pretenţii de la ea.
 
Al doilea concurent al lui Smiley a cântat din spatele unei cortine piesa „Bensonhurst Blues“, făcându-l să apese instant pe buton şi stârnind privirile contrariate ale celorlalţi antrenori. S-au întors apoi şi Tudor, şi Despot, teribil de impresionaţi. Numele ei este Ana Munteanu şi are doar 16 ani, spre uimirea antrenorilor. Loredana a mărturisit că nu s-a întors pentru că a simţit că timbrul folosit pentru această piesă nu este vocea ei reală. Aşa că fata a mai cântat acapela piesa Larei Fabian – „Je me souviens“, care i-a lăsat din nou muţi pe antrenori. Adi Despot i-a recunoscut ce simte: „Sunt speriat de gândul că aş putea lucra cu tine. Atâta talent rar am văzut şi nu mai zic de vârstă...“. Smiley i s-a adresat: „În şase sezoane n-am apăsat niciodată atât de repede un buton. Ai foarte mari şanse să câştigi «Vocea României» indiferent de ce antrenor îţi alegi. Ana, dacă nu mă alegi, eu plâng, sincer“. Iar Ana l-a ales, după care Smiley a dezvăluit şi de ce s-a întors atât de repede: „În primul sezon tot la «Bui-bui-bui» m-am întors, la Ştefan Stan, şi el a câştigat“.
 

Echipa Tudor

Axenia Şova a cântat pe scena Vocea României piesa „All that jazz“ şi i-a întors pe Despot, Chirilă şi Loredana, iar ea l-a ales pe Tudor, pentru că, aşa cum zice ea, „Tudor este emoţie pură‟. Smiley a sfârşit prin a regreta că nu s-a întors, iar Despot a făcut deliciul publicului spunându-i fetei: „Dacă vii la mine în echipă, nu o să te uit niciodată, pentru ca vei fi întotdeauna prima.
 
Ştefan Stiucă a ales piesa „Nothing compares 2U. Tudor s-a întors din primele două secunde, impresionat de timbrul special al concurentului, urmat de Smiley. Până la final, i-a convins şi pe ceilaţi doi antrenori. Tudor Chirilă a ţinut să-i mărturisească: „Eşti foarte tare, foarte tare. Cred că iar e unul din momentele alea când un moment este cât o finală. E genul ăla de moment unde «Less is more». Îţi mulţumesc foarte mult pentru momentul ăsta.‟  Adi Despot n-a putut să-i spună decât: „Omule, ce mi-ai făcut?, „Ce mi-ai făcut tu mie când ai cântat pe scena aia la Amsterdam. M-ai făcut să mă apuc de muzică. Tu şi Tudor sunteţi motivul pentru care sunt aici.“ Deşi a recunoscut că venise cu gândul să-l aleagă pe Despot, Ştefan a mers pe mâna lui Tudor Chirilă, spunând: „Eu lucrez în Mamaia, dar banii îi sparg în Vamă.
 
Răzvan Encuna i-a întors pe Despot şi pe Chirilă la refrenul piesei „You give me something, ridicându-i în picioare. A urmat Smiley şi în cele din urmă Loredana. I-a dedicat piesa iubitei lui, de care se declară extrem de îndrăgostit şi care a venit pe scenă, făcându-l să plângă de emoţie. Cei doi nu se mai puteau opri din sărutări şi parcă uitaseră de ce se aflau la Vocea României. La momentul deciziei, Răzvan a început să fredoneze o piesă a trupei Vama, făcându-şi clară decizia. Tudor Chirilă a venit să-l îmbrăţişeze înainte să apuce să-i rostească numele.
 
Echipa Loredana

Zsuzsana Cerveni a cântat „Mistreated, o piesa rock la care toată lumea aştepta să se întoarcă Tudor şi Adi Despot, sub îndemnurile colegilor. Văzând că cei doi sunt nehotărâţi, spre surprinderea tuturor s-a întors Loredana. Ulterior, Chirilă şi Despot au recunoscut că a fost „o greşeală“ că nu s-au întors, dar şi că ei credeau că este vorba de un băiat tânăr, regretând pierderea concurentei.
 
În echipa Loredanei a mai intrat Neonela Duplei, care a adus „Hora din Moldova“ pe scena Vocea României. Loredana şi Despot s-au întors din primele secunde, înmărmuriţi de vocea puternică a basarabencei. La momentul deciziei, foarte emoţionată şi copleşită de îmbrăţisarea pe care i-a oferit-o Loredana, Neonela a dat să părăsească scena înainte să-şi aleagă antrenorul pentru că, aşa cum s-a dovedit, decizia ei era clară: Loredana.
 

Echipa Adi Despot

Catarina Sandu s-a prezentat la audiţiile pe nevăzute cu piesa „Sax, iar primul care s-a întors a fost Despot, după care s-au lăsat convinşi şi Smiley, şi Loredana. Despot a încercat să o ia în echipa lui spunându-i: „Doar alături de mine poţi să câştigi Vocea Romaniei, dar Smiley a ţinut să-l avertizeze, spre amuzamentul tuturor: „De când a venit Chirilă, eu în fiecare an am zis că o să câştig Vocea României, Despot e inconştient. Mai mult sau mai puţin în glumă, tânăra a mărturisit în culise că l-a ales pe Adrian Despot „pentru că a fost şi cel mai chipeş din seara asta‟.
 

Ultimul concurent al serii, Mano Raduly Botond a cântat piesa „In my defence“ a lui Freddie Mercury. Rând pe rând, Tudor, Loredana, Smiley şi Despot s-au întors, uluiţi de talentul concurentului, care i-a ridicat pe antrenori în picioare. Adrian Despot s-a ridicat să dea mâna cu el şi i-a spus: „Eu nu am auzit aşa ceva în viaţa mea. Ăsta a fost moment de finală“. Loredana a fost de acord: „Eu nu am auzit niciodată aşa ceva la Vocea României. Noi nu mai avem ce să te învăţăm, tu trebuie să ne înveţi pe noi.“ Mano l-a ales pe Despot, în timp ce Tudor a spus categoric: „El poate să fie Vocea“.
 

„Vocea României“ continuă duminica aceasta cu noi momente memorabile, de la ora 20.30, la Pro TV.
citeste totul despre: