Începe „The Wall - Marele Zid“: singura femeie jandarm călare din România, concurentă în prima ediţie. Detalii inedite despre noul show de la Antena 1

Începe „The Wall - Marele Zid“: singura femeie jandarm călare din România, concurentă în prima ediţie. Detalii inedite despre noul show de la Antena 1

Laura Epuraş este prima şi singura femeie jandarm călare din România, care s-a înscris în show pentru a-şi îndeplini visul de a deveni mamă FOTO Antena 1

Quizz show-ul „The Wall – Marele Zid“, prezentat de Valentin Butnaru, debutează în această seară la Antena 1. Vă prezentăm cine sunt primii concurenţi şi câteva detalii din culisele emisiunii filmate în Polonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antena 1 difuzează în această seară, de la ora 20.00, prima ediţie „The Wall – Marele Zid“, producţia pe care mizează postul în grila de toamnă. Filmările pentru noul show s-au desfăşurat în Polonia, iar în fiecare episod sunt puşi la bătaie 500.000 de euro. 
 
Este vorba despre o combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie, cu acţiunea plasată într-un decor interactiv, unde doi coechipieri trebuie să lucreze cot la cot pentru a cuceri „Marele Zid“. Emoţiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roşii şi verzi cad de-a lungul zidului, determinând câştiguri impresionante sau pierderi uriaşe. 
 
Gazda emisiunii de la Antena 1 este Valentin Butnaru, pe care veţi avea ocazia să îl descoperiţi şi într-o altă ipostază decât cea a prezentatorului de ştiri. 
 
 
Laura Epuraş şi Maria Alexandru Daniel (foto jos) sunt primii concurenţi. Prieteni foarte buni de mai bine de zece ani, cei doi împărtăşesc mai mult decât o legătură de amiciţie, deoarece au în comun şi o carieră care dezvăluie că sunt oameni cu un simţ dezvoltat al dreptăţii. Ambii sunt reprezentanţi ai Jardarmeriei din Bucureşti, iar misiunea lor în acest concurs este una simplă: să îşi cucerească emoţiile şi implicit marele zid. 
 
Laura Epuraş este prima şi singura femeie jandarm călare din România, care s-a înscris în show pentru a-şi îndeplini visul de a deveni mamă. Destinul concurentei nu i-a oferit posibilitatea să se bucure până acum de această experienţă unică, de aceea a decis să participe la emisiunea de la Antena 1, care i-ar putea oferi ocazia să câştige suma necerasă unei inseminări artificiale. „Tot ceea ce îmi doresc este să am un copil“, spune tânăra. Cu premiul obţinut, Laura ar dori să îşi asigure costurile fertilizării în vitro şi să pună bazele unui viitor mai sigur. 
 
 
Alături de ea se află Alexandru Daniel Maria, prieten foarte bun, care împărtăşeşte aceeaşi dragoste pentru animale şi este dresor canin în cadrul jandarmeriei. Relaţia strânsă pe care cei doi o au l-a motivat pe Daniel să se înscrie în luptă alături de Laura pentru acelaşi obiectiv: să o ajute să îşi îndeplinească visul de a deveni mamă. Mai mult, cu o parte din posibilul câştig, jandarmul mărturiseşte că ar vrea să deschidă un adăpost pentru animalele bătrâne şi nedorite.
 

Câteva lucruri din culisele show-ului de la Antena 1:

 
  • The Wall – Marele Zid are o înălţime de 12 metri.
 
  • The Wall este un format american, creat de compania lui LeBron James, celebrul jucător NBA, Maverick Carter (SpringHill Entertainment) şi Andrew Glassman (Glassman Media), împreună cu Universal Television Alternative Studio.
 
  • Difuzat  de NBC în SUA, de TF1 în Franţa, de RTL în Germania şi de Telefonica în Spania, The Wall a livrat cifre foarte bune în toate teritoriile în care a fost produs. De curând, formatul a fost achiziţionat şi de Quebecor Content, în Canada.
 
  • În România, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall şi Robert Lionte.
 
  • Filmările pentru show-ul difuzat de Antena 1 au avut loc în Polonia, acolo unde au filmat acest show şi gazdele. Rusia şi Australia sunt următoarele ţări care vor filma aici.
 
  • O echipă formată din peste 150 de persoane au lucrat pentru această producţie: români şi polonezi.
 
  • Concurenţii care au ales să participe la emisiune au reuşit să îşi schimbe viaţa într-o singură oră. Un cuplu din Bucureşti a reuşit să câştige peste 70.000 de euro, iar unul venit din vestul ţării a ajuns deja la 80.000 de euro.
 
  • Suma totală a premiilor câştigate până acum depăşeşte 300.000 de euro.
 
  • Pentru că filmările au durat de la primele ore ale dimineţii până seara târziu, Valentin Butnaru, prezentatorul show-ului, şi-a modificat dieta pentru a face faţă acestui ritm de lucru. Deşi în mod normal mănâncă foarte rar carne, aici a introdus acest aliment în meniul zilnic, tocmai pentru că proteinele îi dau mai multă energie.
 
  • Publicul prezent la show este format în majoritate din polonezi. Chiar dacă există o barieră lingvistică, Valentin Butnaru a reuşit să cucerească polonezele, fiind abordat în fiecare pauză de filmare pentru a face poze.
 
citeste totul despre: