Începe sezonul 7 iUmor. Cine e invitatul special al primei ediţii: „Este o legendă!“

Începe sezonul 7 iUmor. Cine e invitatul special al primei ediţii: „Este o legendă!“

Bendeac, Delia şi Cheloo FOTO Antena 1

Show-ul „iUmor“ revine în această seară, 13 septembrie, cu un nou sezon la Antena 1 şi păstrează tradiţia invitaţilor speciali care îi vor ironiza pe cei trei membri ai juriului – Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al şaptelea sezon „iUmor“ va avea premiera de la ora 20.00, iar în prima ediţie invitat special este  celebrul Doru Octavian Dumitru (63 de ani), unul dintre promotorii stand up-ului în România. 
 
„Este efectiv o legendă! Am crescut cu el, îmi aduc aminte că vedeam casetele video de nu ştiu câte ori, le ştiam pe de rost“, a mărturisit Mihai Bendeac în momentul în care pe scenă şi-a făcut apariţia Doru Octavian Dumitru. 
 
De asemenea, membrii juriului vor fi luaţi la „roast“ şi în acest sezn de invitaţi speciali, printre care Maia Morgenstern, Cosmin Seleşi, Dan Bittman, Alina Eremia, sora Deliei şi fratele lui Mihai Bendeac. 
 
 
 
La fel ca până acum, concurenţii care primesc minimum două „Thumbs Up“ vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediţii se va califica direct în finala „iUmor“.
 
Sezonul 7 „iUmor“ vine însă şi cu o noutate: o manetă specială. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să revină pe scena emisiunii în sezoanele ce vor urma şi poate fi folosită de către fiecare membru al juriului o singură dată pe sezon.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: