Încep preselecţiile pentru un nou sezon Vocea României. Unde şi când vor avea loc VIDEO

Încep preselecţiile pentru un nou sezon Vocea României. Unde şi când vor avea loc VIDEO

Smiley, Andra, Irina Rimes şi Tudor Chirilă alcătuiesc juriul „Vocea României“ FOTO Pro TV

Reprezentanţii show-ului „Vocea României“ au anunţat începerea preselecţiilor pentru cel de-al nouălea sezon, care va începe în curând la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna aceasta încep preselecţiile pentru cel de-al nouălea sezon „Vocea României“, de la Pro TV. 
 
Toţi cei care au calităţi vocale remarcabile şi care îşi doresc să-şi transforme visul de a cânta în realitate se pot înscrie pe vocearomaniei.protv.ro sau direct la audiţii, care vor avea loc în următoarele zile:
 
- 24 martie, la hotel NH din Timişoara;
- 31 martie, la hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca;
- 7 aprilie, la hotel Unirea din Iaşi;
-13 şi 14 aprilie, la hotel Intercontinental în Bucureşti, începând cu ora 09:00.
 
Bogdan Ioan (28 de ani) a fost desemnat de telespectatori câştigătorul Vocea României 2018 şi i-a adus lui Smiley cea de-a doua victorie consecutivă în show-ul de la Pro TV.
 
Originar din Constanţa, tânărul în vârstă de 26 de ani este arhitect şi un mare fan al lui Michael Jackson, stil pe care l-a adoptat, fapt ce i-a atras atât simpatia publicului, cât şi critici dure. 
 
Momentul lui Bogdan Ioan a devenit cel mai vizionat din istoria emisiunii de la Pro TV şi s-a viralizat la nivel global, ajungând pe locul patru în topul celor mai bune prestaţii ale formatului The Voice Global.
 
Tânărul a stârnit însă şi numeroase controverse, unele voci fiind de părere că nu merita să ajungă în finală şi să câştige, acuzându-l că este „un imitator“. Într-un interviu acordat ziarului „Adevărul“, Bogdan a mărturisit că a fost afectat de comentariile răutăcioase: „Acesta este timbrul meu vocal. Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson. În această emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arăta oamenilor că nu cânt doar Michael Jackson, ci că pot aborda şi alte stiluri muzicale. Am văzut şi anumite critici şi este normal să fie păreri împărţite, dar nu e normal să jigneşti pe cineva. Sunt un om simplu care s-a înscris la un concurs şi nu am avut vreo intenţie să fac rău cuiva. Când am citit anumite comentarii răutăcioase, am avut un mic moment de dezamăgire, dar încerc să citesc doar mesajele pozitive pe care le primesc pe paginile mele de socializare“.
   

  


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: