Încă o vedetă părăseşte Pro TV: Mihai Petre a semnat cu Antena 1

Încă o vedetă părăseşte Pro TV: Mihai Petre a semnat cu Antena 1

Mihai Petre s-a alăturat Monei Segall, în show-ul „Dancing with the stars“ FOTO Antena 1

Mihai Petre, unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi dansatori din România, a părăsit trustul Pro pentru a face parte din juriul show-ului „Dancing with the stars“, pe care Antena 1 îl va difuza din această toamnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Petre a făcut parte din juriul unor emisiuni-fanion ale postului Pro TV, precum „Dansez pentru tine“ şi „Românii au talent“, dar a hotărât să semneze cu Antena 1 pentru că, spune el, este un mare fan al formatului „Dancing with the stars“, dar şi pentru că echipa de producţie este condusă de Mona Segall, alături de care a lucrat mai bine de zece ani. 
 
„«Dancing with stars» este, după părerea mea,  cel mai complex şi mai spectaculos format de dans de pe piaţă. Urmăresc show-ul din SUA de multă vreme şi mă declar un fan al lui.  Datorită profesiei şi carierei mele în dans am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, asa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipa în cadrul căreia m-am format ca şi om de televiziune. «Dancing with stars» va fi o explozie de dansuri spectaculoase, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă la Antena 1“, şi-a motivat Mihai Petre decizia. 
 
Cu o carieră excepţională în dans, Mihai Petre are în palmares de 14 ori titlul de campion naţional împreună cu soţia sa, Elwira, alături de care a ajuns în semifinală la Cupa Mondială şi în finala Cupei Europene de Dans, fiind prima pereche de dansatori profesionişti din România. În 2002, Mihai Petre a înfiinţat un club de dans sportiv ce-i poartă numele şi care a devenit unul dintre cele mai importante cluburi de la noi din ţară, iar în 2012, Mihai şi Elwira au deschis şi o academie de dans, adresată tuturor celor care iubesc dansul. 
 
„Dancing with the stars“, cel mai longeviv si mai spectaculos format de dans din lume, va debuta în această toamnă la Antena 1 şi va aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori. 
 
 
             
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările