Încă o vedetă eliminată de la „Exatlon“: gestul făcut de ea la plecarea din Republica Dominicană a fost taxat de Cosmin Cernat VIDEO

Încă o vedetă eliminată de la „Exatlon“: gestul făcut de ea la plecarea din Republica Dominicană a fost taxat de Cosmin Cernat VIDEO

Al doilea concurent a părăsit Echipa Faimoşilor de la Exatlon, după Anda Adam FOTO captură video

Tensiunile au crescut între concurenţii Echipei Faimoşilor, în urma nominalizărilor şi a strategiilor individuale făcute cu o seară în urma în ceea ce priveşte propunerile spre eliminare.  Marţi seară, înaintea aflării verdictului final, echilibrul şi unitatea echipei păreau serios afectate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma voturilor telespectatorilor, care şi-au putut salva favoritul votând timp de o oră, Claudia Pavel (aka Cream) a fost eliminată din competiţia care i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de Euro, după ce săptămâna trecută Anda Adam a părăsit concursul.
 
Afectată de faptul că a fost propusă spre eliminare de Anca Surdu şi Diana Bulimar, artista nu şi-a luat rămas bun de la acestea la plecarea din Arenă.
 
„Pentru mine ce s-a întâmplat aseară a încheiat orice fel de relaţie cu ele, nu se mai pune problema de prietenie“, a spus Claudia dezamăgită de nominalizarea făcută de cele două.
 
 
FOTO Captură video

„Nimic nu este întâmplător şi dacă Dumnezeu a hotărât că trebuie să plec acasă, înseamnă că trebuie să ma întorc acasă la puiul meu. Pe de altă parte, aş minţi dacă aş spune că nu mi-am dorit să rămân, dar eu tot timpul privesc spre viitor şi acum de abia aştept să ajung la puişorul meu acasă“, a spus cântăreaţa înainte să părăsească concursul.
 
„Aceasta a fost încă o poveste de la «Exatlon» România. Cea care a plecat acasă este Claudia. Şi-a luat la revedere de la toată echipa, mai puţin de la Anca ăi de la Diana. Face parte din viaţă, nu pot să spun că face parte din sport!“, a încheiat discursul Cosmin Cernat, la finalul ediţiei de aseară.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: