În premieră, Florin Dumitrescu a rămas fără concurent în finala „Chefi la cuţite“. Scărlătescu: „Era de aşteptat. Bontea l-a sabotat încă de la început“ VIDEO

În premieră, Florin Dumitrescu a rămas fără concurent în finala „Chefi la cuţite“. Scărlătescu: „Era de aşteptat. Bontea l-a sabotat încă de la început“ VIDEO

Florin Dumitrescu nu va avea reprezentant în finala Chefi la cuţite, după ce Nela şi Smiley au fost eliminaţi FOTO Antena 1

Chef Florin Dumitrescu a rămas, pentru prima dată, fără un reprezentant în finala „Chefi la cuţite“, după ce ambii săi concurenţi au fost eliminaţi în semifinală. Tot în ediţia de luni s-a înregistrat şi un record al emisiunii.

Pentru prima dată în şase sezoane, un bucătar a reuşit să pună în faţa juriului o farfurie-record. În prima probă din semifinală, Maria, din echipa galbenă a lui chef Cătălin Scărlătescu, a obţinut punctaj maxim cu preparatul său, un mousse de ciocolată amăruie cu spumă de cappuccino, şi a marcat o premieră, căci niciun alt candidat nu a reuşit această performanţă până acum. După prima probă, au fost eliminaţi Valentin Dumitrescu şi Sorin Stan, din echipa albastră, şi Ana Crudu, din echipa galbenă.

 

Tot pentru prima dată, Florin Dumitrescu, câştigătorul sezonului trecut, rămâne fără niciun reprezentant în marea finală „Chefi la cuţite“, după ce ambii săi concurenţi din echipa roşie – Nela şi Smiley – au fost eliminaţi după a doua probă. „Sezonul 6 s-a încheiat pentru mine“, a declarat Florin Dumitrescu dezamăgit.

Este cu atât mai greu cu cât concurenţii lui Dumitresu au înscris cele mai multe victorii când au fost trimişi la duel. De altfel, Scărlătescu a punctat că „era de aşteptat“, având în vedere că Bontea „l-a sabotat încă de la început“ pe Dumitrescu când i-a luat doi concurenţi, inclusiv pe cel care primise „cuţitul de aur“, respectiv Silviu Nedelea, care acum luptă pentru marele premiu în echipa albastră.

 

Aşadar, chef Cătălin Scărlătescu luptă pentru finala „Chefi la cuţite“ cu Maria Burlacu, căreia i-a dat „cuţitul de aur“, şi cu doi bucătari cu experienţă – Andrei Balasz, care lucrează la un restaurant din Londra, şi Cătălin Bădici, finalist într-o altă emisiune culinară a Antenei 1 – „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor“.

De cealată parte, chef Sorin Bontea speră la marele premiu alături de Munti şi Silviu Nedelea, cuţitul de aur, ce iniţial a început competiţia în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Dintre aceştia, doar trei conurenţi vor ajunge în marea finală Chefi la cuţite, ce va fi difuzată de Antena 1 marţi, 22 ianuarie, de la ora 20.00, când vom afla cine este câştigătorul Chefi la cuţite sezonul 6 şi al premiului de 30.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările