„2 pentru România“, documentarul despre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, are astăzi premiera la Digi24

„2 pentru România“, documentarul despre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, are astăzi premiera la Digi24

Victor Ponta şi Klaus Iohannis, candidaţii la alegerile prezidenţiale 2014 FOTO Mediafax

Documentarul „2 pentru România“, care face portretul celor doi candidaţi la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, are premiera astăzi, 12 noiembrie, la Digi24, începând cu ora 22:00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Documentarul, regizat de Florin Iepan, renumit pentru mult premiatul documentar „Decreţeii“, va prezenta telespectatorilor mărturii în premieră şi fotografii din arhiva personală a celor doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni.

„Pentru mine, şi probabil pentru milioane de români, atât Victor Ponta, cât şi Klaus Iohannis sunt nişte necunoscuţi, dincolo de faţa lor politică. Caracterul, dorinţele, ambiţiile lor s-au reliefat cu mult înainte de a deveni persoane publice. Noi asta am vrut să le arătăm telespectatorilor, omul din spatele politicianului“, a declarat Florin Iepan.

„2 pentru România“ va cuprinde două părţi, una dedicată lui Victor Ponta şi cealaltă lui Klaus Iohannis, fiecare de câte 50 de minute. „Am avut ideea de a propune aceste biografii pentru că nu există un astfel de produs pe piaţa media din România. Ne dorim să vedem şi să le arătăm celor de acasă când au decis cei doi să iasă din mulţime, ce i-a scos din anonimat şi i-a adus în postura de a se bate pentru fotoliul de la Cotroceni“, a mai explicat Iepan.

Victor Ponta, în copilărie FOTO Arhivă personală/ Digi24

„2 pentru România“ marchează o serie de premiere de televiziune: Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, povesteşte într-un interviu amplu despre copilăria şi aspiraţiile fiului ei, iar o echipă Digi24 a avut acces, în premieră, în autobuzul de campanie şi l-a însoţit, non-stop, pe Klaus Iohannis.

Inspirat de documentarele din campaniile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, „2 pentru România“ va fi difuzat, în premieră, miercuri, 12 noiembrie, de la 22.00, şi în reluare joi, 13 noiembrie, de la ora 22.00.

Klaus Iohannis, în tinereţe FOTO Arhivă personală/ Digi24

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: