CTP a fost concediat de Digi24: „Ar fi trebuit să mă despart de mult”

CTP a fost concediat de Digi24: „Ar fi trebuit să mă despart de mult”

Cristian Tudor Popescu a anunţat pe pagina sa de Facebook că postul de ştiri Digi24 a decis să înceteze colaborarea cu el. Gazetarul a dezvăluit că motivele deciziei au legătură cu ultima emisiune „Cap Limpede”, în care a vorbit despre proiectele de legi privind Securitatea Naţională şi s-a revoltat din cauza gafei comise de Cosmin Prelipceanu, care a prezentat un clip vechi ca fiind propagandă rusească.

Disney+ a anunţat titlurile disponibile în România: Peste 700 de filme şi 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale

Disney+ a anunţat titlurile disponibile în România: Peste 700 de filme şi 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale

Disney+ a anunţat producţiile disponibile din ziua lansării în România: peste 700 de filme şi 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale. Începând din 14 iunie, abonaţii pasionaţi de universul Star Wars vor putea viziona seria „Povestea lui Boba Fett” şi ambele sezoane din serialul „The Mandalorian”. Mai mult, Disney+ include întreaga sagă a lui Skywalker, fiind disponibile toate cele 9 episoade din „Star Wars”.

Integrală Adina Pintilie la Noapte albă a filmului românesc, pe TVR 3

Integrală Adina Pintilie la Noapte albă a filmului românesc, pe TVR 3

Telespectatorii sunt invitaţi la Noaptea albă a filmului românesc, sâmbătă, de la ora 22.00, la integrala dedicată Adinei Pintilie care cuprinde filmele ”Touch me not” - câştigător al Ursului de Aur de la Berlin, „Nu te supăra, dar...” sau „Oxigen”, producţii care au revoluţionat cinematografia autohtonă, precum şi o serie de scurt metraje realizate sau curatoriate de cunoscuta regizoare şi scenaristă.

Într-o zi în care atracţia numărul 1, pe micul ecran, a fost reuniunea de la Bruxelles - a celor care conduc statele membre ale NATO - se cuvine să dăm onorul şi celor care au contribuit la invitarea României în Alianţa Nord-Atlantică. Semeni care au purtat cu bun simţ uniforma Armatei României şi au servit patria după puterile lor, în raport de harul, dinamismul şi convingerile pornite din dragostea de patrie, onestă şi necondiţionată.

acum 3 luni · comentarii (1)

Noul sezon de 10 episoade care începe, săptămânal, pe postul AMC de joi, 15 august, de un weekend prelungit de Sfînta Maria, de la ora 22.00, este o fascinantă incursiune într-o istorie foarte puţin cunoscută la noi care s-a petrecut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, după atacul de la Pearl Harbor.

acum 3 ani · comentarii (2)

Influenţează jurnaliştii? Au ei succes fulminant în a ne arăta nouă cetăţenilor la ce să ne gândim? Cât timp durează aceste efecte? Pot aceste descoperiri să fie generalizate? Shanto Iyengar şi Mark Peters de la Universitatea Yale şi Donald Kinder de la Universitatea Michigan ne răspund.

acum 4 ani · comentarii (2)

Încercări oneste de a prezenta realitatea şi evaluări independente ale regulilor folosite de mass-media sunt vitale, în special în acest spaţiu aproape nereglementat al mediei în care trăim. Regimul existent al mediei îşi are originile în modelul progresist al presei, naturalizat printr-o varietate de politici guvernamentale dublate de asumpţii juralistice, norme, procese şi instituţii.

acum 4 ani · comentarii (1)

Duminică, ora 19, ora României, se desfăşura pe arena Louis Armstrong a US Open o partidă de tenis care face mai multă onoare tenisului şi sportului în general decât evenimentele centrale ale turneului, prea mult intrate în atenţia presei şi a corporaţiilor. Am în gând finala de simplu fete în scaun cu rotile. Pentru toţi cei ce au avut timpul, instrumentele media şi curiozitatea de a o viziona, sunt convins că a fost o experienţă marcantă.

acum 4 ani · comentarii (1)

Nu poate ea, în ruptul capului, Televiziunea Română să devină interesantă, atractivă, o prezenţă reală, semnificativă pe piaţa media din România. Mergeţi într-un hotel oarecare şi vedeţi pe ce poziţie din telecomandă se află TVR 1, de pildă! şi orice discuţie pe această temă îşi dovedeşte inutilitatea.

acum 4 ani · comentarii (1)
Modifică Setările