Dan Turturică, şeful TVR, reacţie la acuzele EBU: „Personal, voi susţine să nu mai participăm la Eurovision“. Ce spune TVR în comunicatul oficial

Dan Turturică, şeful TVR, reacţie la acuzele EBU: „Personal, voi susţine să nu mai participăm la Eurovision“. Ce spune TVR în comunicatul oficial

Preşedintele director general al TVR, Dan Turturică, a reacţionat pe pagina sa de Facebook la acuzele aduse de EBU la adresa TVR privind votul juriului de la Eurovision şi a susşinut că, personal, va cere ca televiziunea Română să nu mai participe la concursul muzical şi să dea în judecată EBU pentru prejudicii de imagine.

Prezentatoarea Eda Marcus, dezvăluiri despre scandalul voturilor de la Eurovision 2022: „Am dat 12 puncte Moldovei. A fost şoc şi groază”

Prezentatoarea Eda Marcus, dezvăluiri despre scandalul voturilor de la Eurovision 2022: „Am dat 12 puncte Moldovei. A fost şoc şi groază”

Eda Marcus a trăit momente inimaginabile, sâmbătă seara, când se pregătea să intre în legătură cu Torino, pentru a anunţa voturile României la actuala ediţie a Eurovision. Stupoare, însă, frumoasa prezentatoare nu a mai intrat în direct deloc, după ce EBU a decis să anuleze voturile României, pe motiv de fraudă!

Într-o zi în care atracţia numărul 1, pe micul ecran, a fost reuniunea de la Bruxelles - a celor care conduc statele membre ale NATO - se cuvine să dăm onorul şi celor care au contribuit la invitarea României în Alianţa Nord-Atlantică. Semeni care au purtat cu bun simţ uniforma Armatei României şi au servit patria după puterile lor, în raport de harul, dinamismul şi convingerile pornite din dragostea de patrie, onestă şi necondiţionată.

acum 2 luni · comentarii (1)

Noul sezon de 10 episoade care începe, săptămânal, pe postul AMC de joi, 15 august, de un weekend prelungit de Sfînta Maria, de la ora 22.00, este o fascinantă incursiune într-o istorie foarte puţin cunoscută la noi care s-a petrecut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, după atacul de la Pearl Harbor.

acum 3 ani · comentarii (2)

Influenţează jurnaliştii? Au ei succes fulminant în a ne arăta nouă cetăţenilor la ce să ne gândim? Cât timp durează aceste efecte? Pot aceste descoperiri să fie generalizate? Shanto Iyengar şi Mark Peters de la Universitatea Yale şi Donald Kinder de la Universitatea Michigan ne răspund.

acum 4 ani · comentarii (2)

Încercări oneste de a prezenta realitatea şi evaluări independente ale regulilor folosite de mass-media sunt vitale, în special în acest spaţiu aproape nereglementat al mediei în care trăim. Regimul existent al mediei îşi are originile în modelul progresist al presei, naturalizat printr-o varietate de politici guvernamentale dublate de asumpţii juralistice, norme, procese şi instituţii.

acum 4 ani · comentarii (1)

Duminică, ora 19, ora României, se desfăşura pe arena Louis Armstrong a US Open o partidă de tenis care face mai multă onoare tenisului şi sportului în general decât evenimentele centrale ale turneului, prea mult intrate în atenţia presei şi a corporaţiilor. Am în gând finala de simplu fete în scaun cu rotile. Pentru toţi cei ce au avut timpul, instrumentele media şi curiozitatea de a o viziona, sunt convins că a fost o experienţă marcantă.

acum 4 ani · comentarii (1)

Nu poate ea, în ruptul capului, Televiziunea Română să devină interesantă, atractivă, o prezenţă reală, semnificativă pe piaţa media din România. Mergeţi într-un hotel oarecare şi vedeţi pe ce poziţie din telecomandă se află TVR 1, de pildă! şi orice discuţie pe această temă îşi dovedeşte inutilitatea.

acum 4 ani · comentarii (1)
Postari Recente
Modifică Setările