Zeci de celebrităţi deplâng pe reţelele sociale moartea cântăreţului Prince: „Sunt îngheţat. Paralizat. Nu poate fi adevărat“

Zeci de celebrităţi deplâng pe reţelele sociale moartea cântăreţului Prince: „Sunt îngheţat. Paralizat. Nu poate fi adevărat“

Prince a murit joi, la vârsta de 57 de ani FOTO Getty Images

Lenny Kravitz, Slash, Billy Idol, Katy Perry, Ellen DeGeneres, Whoopi Goldberg, Beth Hart, Ronnie Wood şi Justin Timberlake se numără printre celebrităţile din industria de divertisment care au adus un ultim omagiu cântăreţului american Prince, joi, prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de vedete internaţionale s-au declarat şocate de veştile că Prince a dispărut brusc dintre noi. Acestea au postat pe reţele sociale mesaje în care îşi exprimă uimirea şi regretul faţă de moartea îndrăgitului cântăreţ, aducându-i un ultim omagiu.

Lenny Kravitz a publicat pe Instagram următorul mesaj: „Prince, fratele meu muzical. Prietenul meu. Acela care mi-a arătat posibilităţile care zăceau în mine“. 

„Dumnezeule, nu-mi vine să cred că Prince a murit. A fost un talent mare, cu adevărat mare. Odihnească-se în pace!“, a scris pe Twitter cântăreţul Billy Idol. 

„Astăzi este cea mai urâtă zi din toate timpurile. Prince a murit. Odihneşte-te în pace. Plâng pentru tine“, a anunţat Boy George într-un mesaj online. 

„Îmi pare rău să vă anunţ, Prince a murit! A fost un uriaş. Condoleanţe familiei, prietenilor şi fanilor!“, a spus şi rockerul Gene Simmons, membru în trupa Kiss. 

Slash, chitaristul trupei Guns N' Roses, a publicat la rândul său mesajul următor: „Sunt trist să aud de moartea lui Prince. A fost unul dintre cele mai mari talente muzicale din timpul vieţii mele. Poate cel mai mare din secolul al XX-lea“. 

Prezentatoarea şi realizatoarea TV Ellen DeGeneres spune că Prince era „mai strălucitor decât viaţa“, în timp ce actorul american Samuel L. Jackson regretă „moartea unui geniu“ şi vorbeşte despre „o pierdere uriaşă pentru toată lumea“. 

„Dintr-o dată, lumea şi-a pierdut mare parte din magie. Odihneşte-te în pace, Prince! Îţi mulţumesc că ne-ai oferit atât de multe“, a afirmat cântăreaţa Katy Perry.

Actriţa Whoopi Goldberg a publicat şi ea un mesaj emoţionant pe Twitter: „Aşa se aude când plânge un porumbel. Odihenşte-te în pace, Prince! Condoleanţe familiei şi nouă, tuturor!“. 

„Sunt îngheţat. Paralizat. Nu poate fi adevărat“, a scris pe Twitter cântăreţul Justin Timberlake, iar celebrul jucător de baschet Magic Johnson, referindu-se la artistul american, vorbeşte despre ”o adevărată legendă şi un geniu muzical, care putea să cânte la toate instrumentele muzicale, cu stil şi graţie”.

„Ce ne vom face acum? PRINCE. Nu se poate!  Sper că nu ai suferit. Muzica ta m-a salvat de mai multe ori în trecut“, a scris Duff McKagan, basistul trupei Guns N' Roses. 

Pe instagram, regizorul Spike Lee a publicat şi el un mesaj emoţionant: „Îmi e dor de fratele meu. Prince a fost amuzant. Avea un simţ al umorului minunat“.

Actriţa Reese Witherspoon afirmă că „lumea a pierdut un artist adevărat“ şi i-a mulţumit starului decedat pentru „muzica dăruită acestei lumi“, în timp ce actorul James Franco a spus că „Prince este o legendă“.

Rockerul Chris Cornell a publicat la rândul său un ultim omagiu adresat lui Prince: „Sunt şocat şi profund întristat. Tocmai am aflat că Prince a murit. A fost unul dintre cei mai talentaţi artişti din generaţia noastră“. 

„Nu era un Prince, era un REGE“, a scris rockerul Steve Vai. Actriţa şi modelul Cara Delevigne a scris „Vă rog nu! Să-mi spună cineva că nu este adevărat!“

The Weekend şi-a exprimat şi el uimirea la aflarea veştii: „Nu pot să cred ce se întâmplă. De abia ce m-am trezit, dar mi se pare că visez. Trăim într-o lume în care Prince nu mai e?“. Lionel Richie: „Nu îmi vine să cred, sunt în stare de şoc. Atât de multe amintiri minunate. Îmi va fi dor de tine“.

Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, regretă şi el dispariţia cântăreţului american: „Îmi va lipsi un bun prieten care era atât de talenta. A fost un interpret şi un chitarist minunat. Dormi în pace, Prince!“. Cântăreaţa Beth Hart a scris şi ea un mesaj: „E o zi foarte tristă. Ce om uimitor şi talentat. Odihneşte-te în pace, Prince“.

Prince a murit la vârsta de 57 de ani. Trupul neînsufleţit al artistului a fost descoperit în studioul de înregistrări Paisley Park din Chanhassen, un oraş din statul american Minnesota. Potrivit TMZ, Poliţia din Carver County investighează circumstanţele morţii artistului. Până la ora publicării acestor informaţii, autorităţile americane afirmă că nu există indicii care să sprijine ipoteza unei crime. Decesul starului a fost confirmat şi de purtătoarea sa de presă, Yvette Noel-Schure.

Cântăreţ, compozitor, aranjor şi instrumentist, considerat unul dintre cei mai inventivi muzicieni din epoca modernă, Prince s-a inspirat din artişti aparţinând unor genuri muzicale diferite, precum James Brown, The Beatles şi Jimi Hendrix. Printre piesele sale de succes se numără cântece precum „Purple Rain“, „Little Red Corvette“, „Let's Go Crazy“ şi „When Doves Cry“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările