Vunk va susţine un concert special pentru „Vunkoholici“: câştigătorul Eurovision România, printre invitaţi

Vunk va susţine un concert special pentru „Vunkoholici“: câştigătorul Eurovision România, printre invitaţi

Cornel Ilie este vocalist, compozitor, textier şi producător în trupa Vunk

Trupa Vunk va susţine un show special pentru „Vunkoholici“, cei „dependenţi“ de muzica trupei, pe 22 martie, la Hard Rock Café, prin care va celebra prietenia şi distracţia, alături de invitaţii speciali Ovidiu Anton, Florena şi Cristina Bălan.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prietenia se leagă mai uşor atunci când ştim cum îi cheamă pe cei din jurul nostru. Astfel, toţi spectatorii vor purta în piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecaruia: „Sunt… şi sunt Vunkoholic“. Fiecare dintre cei prezenţi în sală va şti cum îi cheamă pe cei de lângă el şi va putea intra în vorbă mai uşor“, spune Cornel Ilie despre conceptul show-ului de pe 22 martie.
 
„Invitaţi la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi care a câştigat Eurovision România cu o piesa rock şi Florena care a fost revelaţia concursului. Fiind prezentator al concursului, am fost atent la ei şi mi-am dorit să îi invit într-un concert de-al nostru. Cristina Balan, câştigatoarea „Vocea României“, ne este de asemenea prietenă apropiată şi cu ea o să cântăm o piesă care de obicei nu e în setlistul concertelor Vunk, dar care este piesa ei preferată de la noi“, a adăugat liderul trupei Vunk.
 
Unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar şi altele care s-au situat în topul popularităţii de-a lungul timpului şi sunt strâns legate de istoria Vunk vor putea fi ascultate de „Vunkoholicii“ prezenţi la concert. Biletele costă 90 ron (cu loc la masă), 45 ron ( în picioare) şi se pot achiziţiona de pe Iabilet.ro, dar şi de la locaţia evenimentului.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările