Antonia şi-a început cariera artistică în România, în anul 2010, cu melodia “Morena” în colaborare cu TOM BOXER. Piesa a devenit rapid un hit naţional şi internaţional care i-au adus artistei atât aprecierea a milioane de fani, cât şi atenţia a numeroase case de discuri, televiziuni, radiorui, publicaţii şi personalităţi din domeniul muzicii şi nu numai. De atunci, Antonia a înregistrat succes după succes şi a doborât record după record prin piesele lansate, devenind una din cele mai importante figuri pe scena de pop, dance, R&B şi house-club.

“Vorbeşte lumea” că pe 15 februarie Antonia cântă la Berăria H şi nu ”Greşesc”. Vei avea ocazia să fredonezi super hit-uri precum ”Iubirea Mea”, ”Sună-mă” sau ”Marabou”. Te asteptam la 17:30 cu masa pusa, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scena. Biletele pot fi cumpărate online de pe yellowtickets.ro sau fizic de la Berăria H

În Oraşul cu Chef de Viaţă petrecerea nu se termină niciodată. “Ţi-am promis” un Valentine’s Day prelungit.

Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 22:00 eşti invitat la un super concert Akcent, în Oraşul cu Chef de Viaţă. Trupa promite un show spectaculos, cu o mulţime de invitaţi şi voie bună pe scena Berăriei H. Ai ocazia să asculţi live unele din cele mai tari hituri din muzica românească a ultimilor 15 ani precum ”Buchet de trandafiri”, ”Ţi-am promis” şi ”Noi simţim la fel". Biletele pot fi cumpărate online de pe yellowtickets.ro sau fizic de la Berăria H.

Ţi-ai notat în calendar sâmbătă 15 februarie?