Voltaj a lansat „100 de ani“, piesă scrisă de români pentru Centenar: „Să nu-i mai las să-ţi fure/Tot ce tu ne-ai dat cu drag“

Voltaj a lansat „100 de ani“, piesă scrisă de români pentru Centenar: „Să nu-i mai las să-ţi fure/Tot ce tu ne-ai dat cu drag“

Voltaj

Voltaj a lansat „100 de ani“, o melodie ale cărei versuri sunt compuse de către fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 100 de ani de la Marea Unire, trupa Voltaj şi fanii săi lansează o piesă specială. Pe 30 noiembrie, „100 de ani“ va fi cântată live publicului din Alba Iulia, care va crea un flashmob special. Versurile piesei sunt compuse de fanii trupei, iar videoclipul prezintă imagini cu unele dintre cele mai frumoase locuri din România, printre care Delta Dunării şi Salina Turda.
 
„Pentru că întotdeauna am avut o legătură strânsă cu fanii noştri, ne-am gândit să sărbătorim împreună cu ei cei 100 de ani de la Marea Unire, ei să fie cei care compun versurile piesei şi noi melodia. Urma să cântăm pe 1 Decembrie această piesă, dar pentru că am fost foarte încântaţi de cum a ieşit, am decis să o lansăm un pic mai devreme, ca ea să poată ajunge la urechile cât mai multor români până la Ziua Naţională“, a declarat solistul Voltaj, Călin Goia.
 
 
 
Am vise amânate
Şi mii de griji pe umeri port
Dar mâinile curate
Şi o speranţă c-am să pot
Să schimb ceva de mâine
Să pot să-mi cresc copiii aici
Doar cu voi pot să-nving
Doar mereu uniţi

De 100 de ani rostim
România te iubim!
Noi bogaţii fără bani
Patrioţi numiţi golani

În strai de sărbătoare
Astăzi vreau să te îmbrac
Să nu-i mai las să-ţi fure
Tot ce tu ne-ai dat cu drag
Şi nu te-aş da pe nimeni
Acasă e aici
Doar cu voi pot să-nving
Doar mereu uniţi

Mereu uniţi
Mereu uniţi
De 100 de ani suntem neclintiţi
Şi-aşa vom fi mereu
Aşa vom fi mereu

În 2016, Voltaj a lansat albumul „X“, material ce conţine 10 piese, printre care „Din toată inima“, „De la capăt“, „Kori Gent“, „Nana“ (alături de Ruby), „A XII-A“, „Anotimpuri“, „X“. Până în prezent, trupa a lansat hituri precum „Pic, pic“, „Dă vina pe Voltaj“, „Şi ce“, „Meci de box“, „Mi-e dor de“, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. 
 
În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru „Cred că-s HIP“ şi au lansat alături de peste 200 de tineri talentaţi single-ul şi clipul „Dincolo de stele“. Anul trecut, în prag de sărbători, Voltaj şi Andra au colaborat pentru „Nu doar de ziua mea“, o poveste emoţionantă însoţită de un videoclip realizat de Roman Burlacă. La începutul lunii noiembrie, trupa a lansat „Amprente“, o piesă cu un sound surprinzător. 
citeste totul despre: