Vizi Imre, de la Vocea României la muzică de film premiat la Hollywood. Artistul vine la Adevărul Live

Vizi Imre, de la Vocea României la muzică de film premiat la Hollywood  

După ce a cucerit faima cu participarea la ”Vocea României”, Vizi Imre a compus o piesă de pe coloana sonoră a filmului „Bilion Star Hotel”, un lungmetraj românesc care a reuşit să câştige premiul pentru „Cel mai bun film străin” la festivalul US Hollywood International Film Festival.

Ştiri pe aceeaşi temă


 
Artistul a copilărit în judeţul Mureş, locul în care s-a filmat şi produs “Billion Star Hotel”, astfel că simpaticul cântăreţ a fost prima alegere a regizorului Alecs Nastoiu şi a producătorului Ovidiu Vasu de a realiza coloana sonoră a peliculei ce urmează să apară pe marile ecrane din 19 februarie.
 
Piesa interpretată şi compusă de Vizi Imre poartă acelaşi nume ca filmul, “Billion Star Hotel”. Producţia a câştigat 12 premii în cadrul a 7 festivaluri, printre care premiul de “Cel mai bun film străin” la US Hollywood International Film Festival, “Best sound design” la Los Angeles Film Festival Awards, dar şi Best Music la EuroFilm Festival din Spania, plus alte 33 de nominalizări.
 
Artistul se va afla în studioul Adevărul Live, de la ora 14.00, unde va dezvălui din planurile sale, dar şi din ceea ce a făcut după participarea la Vocea României.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: