VIDEO Smiley şi Alex Velea se confesează „dincolo de cuvinte“

VIDEO
Smiley şi Alex Velea se confesează „dincolo de cuvinte“

Maria Andrei Tiberiu şi  Velea Alexandru Ionuţ, doi buni prieteni. FOTO Facebook

Cei doi artişti arată încă o dată că nu au uitat de unde au plecat şi că, deşi au avut o condiţie socială precară, prin muncă şi curaj cu reuşit să-şi depăşească statutul. În videoclipul piesei „Dincolo de cuvinte“, cântăreţii îşi prezintă viaţa de pe scenă şi din culise.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Viaţa merge înainte, viaţa se simte/ Noi o trăim dincolo de cuvinte/ Mi-amintesc că eram tânăr/ N-aveam bani în buzunar/ Mâncam crenvuşti cu muştar şi n-aveam habar“, spune Alex Velea în noul clip lansat în colaborare cu prietenul său, Smiley. Materialul discografic este o altă dovadă a faptului că deşi în prezent se bucură de un real succes în industria divertismentului, cântăreţii îşi amintesc de începuturile dificile.

„Şi nu demult ne jucam/ nicio grijă nu aveam/ Apoi timpul a trecut/ Învăţam să o sărutăm pe fata ce o plăceam/ Şi nu demult cântam/ Prima dată, ce emoţii aveam/ Sigur nu mai e mult şi vom trăi tot ce visam“, notează Smiley. Videoclipul prezintă imagini din concerte, din culise, cu dansatorii şi prietenii lor, iar la un moment dat Alex Velea se sărută cu soţia sa, Ana.

„Am reuşit să rezist/ Am făcut mereu ce-mi place fără niciun compromis/ Dacă nu-mi iese din prima, lasă-mă să insist/ Am zâmbetul pe buze, sunt un optimist convins/ Când am un scop de atins/ Merg mereu până la capăt, nu mă las învins/ Şi atunci când văd că o uşă s-a închis/ Mă uit în altă parte să văd geamul deschis“, cântă Smiley.

Cei doi cântăreţi şi-au lansat clipul sub umbrela casei Ha Ha Ha Production, muzica şi textul purtând semnătura celor doi artişti care au lucrat cu Mititean Rareş Marian şi Cazan Şerban Ionuţ. 

Smiley şi Alex Velea au mai recunoscut în faţa fanilor că la începutul carierei au întâmpinat dificultăţi financiare în piesa „Am bani de dat“, realizată în colaborare cu Marius Moga şi Don Baxter.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările