VIDEO Peste 80 de artişti vin la Electric Castle, festivalul de muzică şi sporturi urbane

VIDEO
Peste 80 de artişti vin la Electric Castle, festivalul de muzică şi
sporturi urbane

Festivalul se desfăşoară în weekendul 21-23 iunie

Pendulum, James Zabiela, Fritz Kalkbrenner, ROA, Şuie Paparude şi Telepopmusik sunt doar câteva dintre numele care fac cinste festivalului ce va debuta în apropiere de Cluj. În perioada 21-23 iunie, Electric Castle aduce cultura urbană în Castelul Banffy, într-un eveniment organizat de burn.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Electric Castle va fi dovada că publicul de festival nu locuieşte doar în Bucureşti, burn crede că şi în ţară sunt mulţi doritori de «festival experience». În cinci ani îl vedem ca pe cel mai mare festival al ţării. Aşteptăm ca virusul Street Heroes să lovească rău Clujul“, preconizează Radu Pilat, specialistul în marketing al evenimentului.

Festivalul debutează pe 22 iunie la Castelul Banffy situat la 30 de kilometri de Cluj-Napoca şi aduce 82 de artişti care vor evolua pe cele patru scene special amplasate. James Zabiela, Dub Pistols, Funkanomics, Les Elephantes Bizarres, CTC, Morcheeba, Robin & The Backstabbers, Pop Killers şi Gojira & Planet H se numără printre cei care vor asigura buna dispoziţie. Pentru un eveniment atipic, organizatorii au pregătit şi un set-up de skate, BMX şi role, unde protagoniştii vor fi atleţii străzii. Pe lângă concursuri, scena Street Heroes va oferi şi lecţii de graffiti, skate şi bmx pentru începători.

Electric Castle are o scenă dedicată special iubitorilor genului electronic. Pe platforma The Mill, pe tot parcursul festivalului, vor fi proiecţii de film, workshopuri de producţie muzicală susţinute de expertul în live visuals şi creative works Daxx şi workshopuri media&visuals&art oferite de AMB. După căderea serii, pe scena The Mill vor urca artişti precum Dannilov, Liar, 7th Sphere Project, Arme, WRK şi Alex Chronic. Tot acolo, va evolua şi un artist român misterios, precursor al muzicii electronice locale, a cărui identitate va fi dezvăluită sâmbată noaptea, la ora 00.00, odată cu primele note ale setului său.

Biletele pentru participarea la eveniment costă între 135 şi 300 de lei şi pot fi achiziţionate de la faţa locului, dar şi online, prin reţeaua Eventim şi de pe site-ul evenimentului. Detaliile despre festivalul de cultură urbană ce va debuta la Castelul Banffy sunt prezentate şi pe pagina oficială de Facebook.

Electric Castle vine alături de TIFF şi gaşca artiştilor de la Fabrica de Pensule pentru a confirma poziţia de lider cultural a Clujului. Supranumit Versailles-ul Transilvaniei, Castelul Banffy, un domeniu cu valoare istorică, vechi de ;ase secole, a fost ales ca spaţiu de desfăşurare pentru Electric Castle din nevoia de libertate şi creativitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările