VIDEO Inna va cânta în deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE)

VIDEO
Inna va cânta în deschiderea
Festivalului Olimpic al Tineretului European
(FOTE)

Din Los Angeles, unde a filmat clipul de la „More Than Friends“, Inna va susţine un concert în Braşov. FOTO Facebook

Solista va susţine un recital la FOTE 2013, eveniment ce se va desfăşura pe 17 februarie, pe arena Liceului Sportiv din Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit Mediafax, FOTE va începe de la ora 19.30, iar organizatorii au anunţat că spectacolul va cuprinde un program artistic complex, interpreta fiind, cu siguranţă, una dintre cele mai importante apariţii. 

Prezenţa Innei va fi cu atât mai aşteptată cu cât artista din Constanţa şi-a lansat piesa „More Than Friends“, la care a colaborat şi cu Daddy Yankee. Videoclipul filmat în Los Angeles a apărut la sfârşitul lunii ianuarie.

Complementar, trupa Senzor a pregătit un moment artistic, cu jocuri de lasere şi lumini, iar corul Unison va interpreta imnul României.

Preşedintele Traian Băsescu va deschide evenimentul, iar salutul de bun venit la festival se va da în 3 limbi (română, engleză şi franceză).  

Organizatorii FOTE au anunţat că la eveniment va fi prezent şi Jacques Rogge, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, care va susţine un discurs. În program este inclusă şi defilarea delegaţiilor, prima ţară fiind Grecia, iar ultima, potrivit ordinii alfabetice din limba engleză, România.

Programul cuprinde şi momente destinate sportivilor, printre care ceremonia de arborare a drapelului olimpic, intonarea imnului olimpic, intrarea torţei pe stadion şi aprinderea oficială a flăcării olimpice şi depunerea jurămintelor de către atleţi şi antrenori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: