VIDEO FOTO Led Zeppelin, Linkin Park  şi Lana Del Rey, onoraţi la premiile germane ECHO

VIDEO
FOTO Led Zeppelin, Linkin Park  şi Lana Del Rey, onoraţi la premiile germane
ECHO

John Paul Jones (stânga) şi Jimmy Page de la Led Zeppelin s-au mândrit cu trofeul primit. FOTO Reuters

Berlin a devenit Mecca muzicii joi seara, la gala Echo, unde artiştii locali, dar şi cei internaţionali şi-au etalat talentele muzicale pentru care au fost răsplătiţi. Lana Del Rey, Led Zeppelin, Depeche Mode şi Linkin Park au fost protagoniştii evenimentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lana Del Rey a atras privirile încă de pe covorul roşu, unde şi-a făcut apariţia într-o rochie albă, fluidă, accesorizată cu bijuterii argintii în formă de crocodil. 

Solista americană de 26 de ani a fost cu atât mai aclamată, cu cât a fost însoţită de Carla Bruni-Sarkozy, soţia fostului preşedinte francez. 

Pe numele său real, Elizabeth Grant, interpreta hiturilor nostalgice „Born to Die“ şi „Summertime sadness“ a fost recompensată cu două trofee, la categoriile cel mai bun artist nou internaţional şi cea mai bună artistă internaţională pop-rock.

Lana Del Rey şi Carla Bruni-Sarkozy, o prietenie mediatizată pe covorul roşu. FOTO Reuters

Trupa germană Die Toten Hosen a plecat acasă cu premiul pentru cel mai bun grup german de pop-rock, iar Linkin Park a primit trofeul pentru cel mai bun rock alternativ la nivel internaţional.

Joe Hahn şi Mike Shinoda de la Linkin Park. FOTO Wenn

Jimmy Page şi John Paul Jones, membrii legendarei formaţii Led Zeppelin, au fost recunoscuţi pentru întreaga activitate. „Atâta timp cât putem fi o sursă de inspiraţie, ca grup sau la modul individual... acesta este trofeul pentru activitatea din întreaga mea viaţă“, a spus emoţionat chitaristul Jimmy Page.

Jimmy Page, cu trofeul pentru întreaga carieră. FOTO Reuters

Joi seara s-au acordat 27 de trofee. Ivy Quainoo a fost desemnată cea mai bună artistă din Germania, după ce în februarie 2012 a devenit Vocea Germaniei, în primul sezon al talent-show-ului.

Dave Gahan, Andy Fletcher şi Vince Clarke, într-o formă de zile mari. FOTO Reuters

Trupa Depeche Mode a delectat audienţa cu un recital memorabil, prin care şi-au trimis fanii în rai (melodia „Heaven“ a răsunat pe scena din Berlin – n. r.).

Premiile Echo reprezintă o tradiţie în industria muzicală din Germania, încă din 1992, nominalizaţii fiind aleşi, în fiecare an, în funcţie de vânzările albumelor şi de poziţiile ocupate în clasamentele muzicale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: