VIDEO Trupa Rednex cântă în România în octombrie

VIDEO Trupa Rednex cântă în
România în octombrie

Trupa Rednex a participat chiar şi la o finală a Selecţiei Naţionale pentru Eurovision FOTO Adevărul

Suedezii din trupa Rednex, care au făcut furori în anii ’90 cu hitul „Cotton Eye Joe“, revin în România şi vor  susţine un concert în Bucureşti, la Hard Rock Café, pe 11 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru reîntâlnirea cu publicul din România ei pregătesc un show „de neuitat, cu  distracţie, dans şi multe amintiri“, după cum au mărturisit. Din concertul de la Bucureşti nu vor lipsi piese precum „Wish You Were Here“, „Old Pop In An Oak“, „The Spirit Of The Hawk“.  

Biletele costă 60 de lei (fără loc), 90 de lei (loc la masă, în sală), 150 de lei (loc la masă, în faţa scenei), 400 de lei (VIP – poster, întâlnire şi poză cu artiştii). Biletele se găsesc în toată reţeaua BILETOO, la librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe  www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările