VIDEO Trupa Iris, la primul concert în Capitală, în noua formulă

VIDEO Trupa Iris, la primul concert în Capitală, în noua formulă

Rafael (centru) este noul solist al trupei Iris FOTO Arhivă personală/Facebook

Trupa Iris susţine vineri primul concert în Bucureşti în noua sa formulă, avându-l ca solist pe Rafael. Acesta l-a înlocuit pe Toni Şeicărescu, artist care a activat în formaţie după plecarea lui Cristi Minculescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Formaţia va urca pe scenă în noua formulă la deschiderea clubului Anton Pub din Centrul vechi.

Membrii trupei Iris vor interpreta hituri precum „Cine mă strigă în noapte“, „Trenul fără Naş“, „Pe ape“, „Strada ta“, „Tot zbor“, „Baby“, „Somn bizar“, „De vei pleca“, „Să nu crezi nimic“.

Una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii româneşti, trupa Iris a făcut istorie în rockul autohton timp de peste trei decenii şi jumătate. Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră la sfârşitul lunii iunie 2012, printr-un concert care a avut loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Decoraţi cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler în octombrie 2007, membrii trupei Iris au evoluat, de-a lungul carierei în faţa a peste 9 milioane de oameni, în peste 5.000 de concerte. În 2007, ei au sărbătorit 30 de ani de existenţă pe Aeroportul Băneasa, unde au cântat în faţa a peste 15.000 de fani, un record autohton greu de egalat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările