VIDEO Toto Cutugno, în concert alături de Orchestra Simfonică Bucureşti

VIDEO Toto Cutugno, în concert alături de Orchestra Simfonică Bucureşti

Concertul lui Toto Cutugno alături de Orchestra Simfonică Bucureşti va fi un spectacol unic pentru publicul român FOTO EPA

Toto Cutugno va concerta pe scena Sălii Palatului, pe data de 3 noiembrie, într-un spectacol inedit pentru România, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti. Spectacolul va dura două ore, timp în care fanii lui Toto Cutugno se vor putea bucura de hiturile care l-au consacrat pe artistul italian pe scena internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ne-am dorit să venim cu un concept nou, unul care nu s-a mai realizat în România. Pentru că Toto Cutugno este foarte iubit de către publicul român, el însuşi fiind legat emoţional de români, i-am propus această colaborare inedită. Artistul a acceptat imediat şi ne bucurăm că avem posibilitatea să oferim publicului un concert de calitate, plin de rafinament şi eleganţă, în care Cutugno ne va încânta cu cele mai frumoase hituri ale sale, acompaniat de Orchestra Simfonică Bucureşti“, a declarat Dana Siman, organizatorul evenimentului.

Artistul italian a cântat pentru prima oară în România în 1993, la festivalul Cerbul de Aur. De atunci şi până în prezent, a revenit pentru mai multe concerte, foarte apreciate de publicul român. „Această colaborare îşi doreşte să fie o celebrare a relaţiei frumoase şi îndelungate pe care artistul o are cu publicul din România, printr-un plus de eleganţă şi de rafinament“, a mai adăugat Dana Siman. Pentru spectacolul din 3 noiembrie, artistul italian şi-a rezervat două zile de repetiţii în compania Orchestrei Simfonice Bucureşti.

Toto Cutugno are un repertoriu de peste 400 de piese şi peste 100 de milioane de discuri vândute la nivel mondial. Este singurul cantautor (cântăreţ care îşi scrie singur muzica şi textele cântecelor interpretate n.r.) care a câştigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo şi singurul cântăreţ italian care a câştigat concursul Eurovision, în 1990. Celebrul său hit „L’italiano“a fost cel mai bine vândut disc italian în perioada 1981-1986.

Toto Cutugno, la Festivalul de la Sanremo

Orchestra Simfonică Bucureşti abordează o paletă extrem de largă de genuri muzicale, de la muzică clasică până la operă. În trecut, grupul a colaborat cu artişti români celebri precum soprana Angela Gheorghiu, Smiley, Elena Gheorghe, Ovidiu Lipan Ţăndărică sau Aurelian Temişan.

Biletele pentru acest spectacol au preţuri cuprinse între 150 de lei şi 450 de lei, pentru categoria VIP Exclusiv. Doritorii pot să achiziţioneze biletele prin reţelele www.bilete.rom, în oficiile Poştei Române şi în Magazinele Immedio semnalizate Bilete.ro şi Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărtureşti, www.eventim.ro), dar şi la casele de biletele ale Sălii Palatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările