VIDEO Reacţia lui Cristi Minculescu după ce Metallica a cântat „De vei pleca“, de la Iris: „Copleşitor!“

VIDEO Reacţia lui Cristi Minculescu după ce Metallica a cântat „De vei pleca“, de la Iris: „Copleşitor!“

La finalul interpretării, pe ecrane a apărut o imagine cu trupa Iris FOTO Facebook Cristi Minculescu

Cristi Minculescu s-a declarat copleşit de momentul în care legendara trupă americană Metallica, împreună cu zecile de mii de oameni prezenţi pe Arena Naţională, au cântat piesa „De vei pleca“, din repertoriul Iris.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Copleşitor! Nu există pentru mine, Valter şi Boro, recunoaştere mai autentică a muncii, implicării şi devotamentului nostru pentru Iris aşa cum a fost acest moment din concertul Metallica. Publicul ne-a confirmat că pentru ei suntem Iris, iar acest lucru ne dă putere să facem totul posibil“, a scris Cristi Minculescu pe Facebook.
 
Metallica a susţinut, pe 14 august, cel de-al patrulea concert în România, pe Arena Naţională din Bucureşti. La eveniment a participat un număr record de spectatori, respectiv 50.244.
 
Fanii rockerilor au avut parte de o surpriză de proporţii în momentul în care solistul James Hetfield a anunţat că vor cânta o piesă românească. La final, pe ecrane a fost afişată o imagine cu trupa Iris.
   
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: