VIDEO Mihaela Rădulescu, bătută în noul clip Taxi

Mihaela Rădulescu, bătută în noul clip al trupei Taxi

Mihaela Rădulescu este victima violenţei domestice în cel mai nou videoclip al trupei Taxi. Lansat pe 25 noiembrie, de Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor, filmuleţul „Tăcerea din ochi“ are şi un site dedicat femeilor abuzate fizic şi psihic din România.

Ştiri pe aceeaşi temă


Mihaela Rădulescu interpretează rolul unei mame iubitoare pe care soţul o bate cu pumnii şi palmele în prezenţa celui mic. În punctul culminant, bărbatul o loveşte cu piciorul în abdomen, iar vedeta TV se ghemuieşte pe podea. Nefericită, ea îşi face bagajul pentru a părăsi căminul conjugal. Spre finalul clipului, Mihaela recunoaşte că a jucat doar un rol, iar actorul care a lovit-o, din postura soţului, îi cere iertare. Când revine la viaţa reală, bărbatul o pălmuieşte pe femeia care îl aşteaptă acasă.

Partenerii Mihaelei Rădulescu din videoclip sunt actorii Victor Petcu, Alexandra Ioniţă şi copiii Robert Albu şi Luca Preoteasa. Iulia Lumânare s-a ocupat de regia clipului, iar Tudor Panduru a fost director de imagine.

Pentru un impact social major, clipul este lansat de Ziua Internatională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor, odată cu site-ul www.tacereadinochi.ro, dedicat femeilor abuzate fizic şi psihic din România.

Trupa Taxi îi mulţumeşte Mihaelei Rădulescu pentru sprijinul necondiţionat şi implicarea totală în proiect. Taxi mulţumeşte, totodată, programatorului Aurelian Apostol, psihoterapeutului Andreea Popescu, avocatului Cristian Barcan şi tuturor organizaţiilor neguvernamentale şi publicaţiilor care susţin acest demers“, spune Dan Teodorescu, liderul formaţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările