VIDEO Mariza, regina muzicii fado, concertează la Bucureşti în 2015

VIDEO Mariza, regina muzicii fado,
concertează la Bucureşti în 2015

Mariza  a fost numită „cea mai frumoasă voce de fado“ din Portugalia FOTO Arhiva personală/Facebook

Cântăreaţa portugheză Mariza, supranumită regina muzicii fado, revine în România anul viitor şi va susţine un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 24 martie 2015, anunţă organizatorii, Events.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada de pre-sale, pe toata durata lunii decembrie, toate biletele, mai puţin cele VIP, au 10% reducere, şi pot fi cumpărate la preţurile de 198; 157,5; 126 şi 99 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Începând cu data de 1 ianuarie 2015, bilete costă 220, 175, 140 şi 110 lei. Biletele VIP nu fac obiectul presale-ului şi sunt disponibile la preţul de 260 de lei. Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.eventim.ro, sau din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti).

Mariza, care a mai cântat în România la Timişoara şi la Bucureşti, a lansat primul său album de fado în 2001, „Fado em Mim“. S-a făcut remarcată pe scena portugheză şi internaţională nu doar datorită imaginii sale - păr tuns scurt, blond platinat - ci şi graţie nevoii ei de mişcare şi, mai ales, melodiilor în tonuri grave.

A câştigat multe premii, iar albumele sale au fost recompensate cu discuri de platină. Cu ocazia Jocurilor Olimpice de Vară de la Atena, din 2004, a interpretat un cântec în duet cu Sting. În anul 2000, a fost numită  „cea mai frumoasă voce de fado“ din Portugalia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările