VIDEO Loredana Groza, despre perioada comunistă şi mutarea în Italia din anii ‘90

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu ştie dacă i-ar fi plăcut ca Elena, fiica sa, să se nască în altă ţară, dar priveşte cu durere la tinerii care aleg să părăsească România. Loredana Groza vorbeşte la #PastiladeMotivaţie despre perioada comunistă, de ce a ales să se întoarcă în ţară, deşi în anii 90 îşi făcuse o frumoasă carieră în Italia, şi cum reuşeşte să se reinventeze în atâtea feluri.

Între repetiţiile pentru musicalul WeWillRockYou şi o şedinţă foto, Loredana Groza şi-a făcut timp să stăm la poveşti. Ne-am aşezat pe scaune şi discuţia a început să curgă instant, parcă neaşteptat de repede şi pentru mine. Mă uitam la ea şi îmi treceau prin faţă imagini cu revelioanele din trecut, concerte la care am privit-o admirativ din sală şi emisiunile în care a reuşit să se reinventeze de fiecatre dată. Am vorbit despre perioada comunistă, de ce a ales să se întoarcă în ţară, deşi în anii 90 îşi făcuse o frumoasă carieră în Italia şi cum reuşeşte să placă fiecărei noi generaţii.

„Văd cozi enorme la ambasade, sunt numai tineri, este un exod dureros. Mi-aş dori să putem să reuşim să-i ţinem aici, ţărişoara asta chiar merită o şansă. Nu este întâmplător locul în care ne naştem, în anii '90 mi-am făcut o carieră extrem de frumoasă în Italia dar mi-am dat seama că nu o să mă simt niciodată împlinită“, a spus Loredana.

.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite