VIDEO Loredana şi Voltaj au lansat piesa „Dependenţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana, pe braţele băieţilor de la Voltaj
Loredana, pe braţele băieţilor de la Voltaj

Voltaj şi Loredana Groza au lansat împreună melodia „Dependenţa mea“, înainte cu doar câteva săptămâni de concertul prin care trupa aniversează două decenii de la înfiinţare.

„«Dependenţa mea» este o declaraţie de dragoste sinceră şi pasională. Când întâlneşti persoana care te completează şi alături de care te simţi fericit în fiecare clipă, dezvolţi involuntar o dependenţă de care nu poţi şi nici nu vrei să scapi. Suntem foarte bucuroşi că această piesă a adus şi o nouă colaborare artistică pe care ne-o doream de mult timp, cu Loredana, pe care o îndrăgim şi o apreciem mult. Ceea ce a ieşit ne place foarte mult şi sperăm că şi publicul va intra în aceeaşi stare de bine“, a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

„Muzica creează dependenţă. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj şi că putem să împărtăşim o poveste despre iubire şi ale ei taine. Lăsaţi-vă purtaţi de ea şi iubiţi necondiţionat în continuare“, a spus şi Loredana. 

Pe 27 noiembrie, trupa Voltaj sărbătoreşte 20 de ani printr-un show la Sala Polivalentă, care face parte din turneul naţional „Ca la 20 de ani“. În plus, trupa lansează un nou album ce poartă numele spectacolului aniversar. Pe noul material discografic se regăsesc cele mai recente piese ale trupei – „100 de ani“, „Amprente“, „Cred că-s hip“ (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea“ (alături de Andra), „Las tot“, dar şi alte cinci melodii noi.

  

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite