VIDEO Horia Brenciu, „figurant“ în primul videoclip al lui Mihai Chiţu

VIDEO Horia Brenciu, „figurant“
în primul videoclip al lui Mihai Chiţu

Horia Brenciu şi Mihai Chiţu, la filmări

Mihai Chiţu, câştigătorul celei de-a treia ediţii a talent-show-ului „Vocea României“, a lansat primul videoclip din carieră, pentru piesa „Tot Ce Vreau“, un duet cu Pacha Man. În clip apar ca actori Horia Brenciu, antrenorul lui Mihai la „Vocea României“, şi cântăreaţa Xonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clipul „Tot ce vreau“ a fost filmat în urmă cu aproximativ o lună, în mai multe locuri din Bucureşti. Horia Brenciu şi Xonia întregesc povestea muzicală: frumoasa blondă joacă rolul iubitei lui Mihai, iar Brenciu este alături de acesta pentru a-l consola atunci când suferă. 

„«Tot ce vreau» este o piesă despre fata aceea pe care o iubeşti mult. Atât de mult, încât chiar dacă sunt momente când simţi că e mai bine să pleci, în final realizezi că tot ea este cea lângă care vrei să fii. Este o piesă care mi-a plăcut de la prima audiţie, iar videoclipul completează perfect mesajul şi starea pe care vreau să le transmit“, a declarat Mihai Chiţu.

Peste două săptămâni, Mihai Chiţu le pregăteşte fanilor de pe Facebook o surpriză, o serie de live-uri înregistrare special pentru prietenii virtuali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: