VIDEO EXCLUSIV Dalia Puşcă, blogger adevarul.ro, îşi lansează melodia „Desculţ pe afară”

EXCLUSIV Dalia Puşcă a.k.a. Dahlia şi-a lansat melodia „Desculţ pe afară”

Cântăreaţă, actriţă, personalitate TV şi blogger pe adevarul.ro, Dalia Octavia Puşcă (Dahlia) îşi demonstrează încă o dată versatilitatea artistică prin piesa „Desculţ pe afară“, demnă de ascultat în această primăvară.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Desculţ pe afară e o stare de bine, e un sentiment de libertate. Probabil vi s-a întâmplat şi vouă să simţiţi nevoia să evadaţi, să vă detaşaţi pentru câteva momente de agitaţia cotidiană“, spune Dahlia. „Piesa asta e ca o plimbare muzicală. Redă acea bucurie a zilelor calde, când timpul pare să se oprească în loc şi totul în jur capătă o  lumină magică“, descrie artista.

Deşi în ultimii 12 ani a performat, printre altele, în televiziune, la TVR, Antena 1, Alpha TV şi Realitatea TV, a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Facultatea de Arte-Actorie, a jucat la Teatrul Nottara şi s-a perfecţionat inclusiv în arta scrierii, pe blogul de pe adevarul.ro, Dahlia a revenit cu drag la prima dragoste, muzica. 

„Când aveam numai cinci ani le spuneam tuturor că voi deveni cântăreaţă. E un vis la care n-am renunţat vreodată, ba mai mult, care a devenit din ce în ce mai palpabil odată cu trecerea anilor. Pentru mine muzica înseamnă fericire“, recunoaşte ea.

Piesă pop, cu influenţe retro, un sound dinamic şi versuri uşor de reţinut de la prima audiţie, „Desculţ pe afară“ este numai bună de început o nouă săptămână.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările