VIDEO Ester Peony a lansat videoclipul piesei cu care va reprezenta România la Eurovision 2019

VIDEO Ester Peony a lansat videoclipul piesei cu care va reprezenta România la Eurovision 2019

Ester Peony este reprezentanta României la Eurovision 2019 FOTO Facebook

Videoclipul melodiei „On a Sunday“, piesă cu care Ester Peony a câştigat Selecţia Naţională Eurovision 2019, a fost lansat astăzi, 10 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câştigătoarea Selecţiei Naţionale Eurovision 2019, Ester Peony, în vârstă de 24 de ani, a lansat videoclipul piesei cu care va reprezenta România la concursul ce se va desfăşura la Tel Aviv, în luna mai. 
 
Filmările pentru videoclipul piesei „On a Sunday“ s-au realizat în casa monument istoric „Monteoru“ de pe Calea Victoriei, cunoscută drept Casa Scriitorilor, regizorul videoclipului fiind Petre Năstase, potrivit TVR. 
 
Invitată la „Pulsul Zilei“, de la TVR 1, cântăreaţa a vorbit despre show-ul pe care îl va susţine pe scena din Tel Aviv, dar şi despre videoclipul piesei, ce tocmai a fost lansat. 

„Am pregătit videoclipul piesei «On a Sunday» şi abia aştept să vi-l prezint pe 10 martie. A fost filmat într-o casă părăsită, iar eu am interpretat un personaj. Aşa cum sunt şi pe scenă. Acolo mă transform întotdeauna. Legat de show, am început să lucrăm intens la el şi să ne gândim cum l-am putea îmbunătăţi faţă de cel prezentat în finala Selecţiei Naţionale“, a povestit Ester. 
 
 
Cine este Ester Peony 
 
Ester Peony, cu piesa „On a Sunday“, a adunat cele mai multe puncte din partea juriului internaţional în spectacolul organizat de TVR duminică pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti. Tânăra va reprezenta România la Eurovision 2019, concurs ce se va desfăşura în perioada 14-18 mai, în Tel Aviv.
 
Victoria ei este una surprinzătoare, având în vedere că ocupantele locurilor 2 şi 3, respectiv Laura Bretan şi Bella Santiago, erau considerate marile favorite în finala Eurovision România 2019. 
 

  

Ester Alexandra Creţu, cunoscută profesional ca Ester Peony, este cântăreaţă şi compozitoare. 
 
Pasiunea ei pentru muzică a apărut încă din copilărie, pe când locuia cu familia în Montreal, Canada. În 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor cover-uri în stil propriu, fapt care i-a adus aprecierea internauţilor, dar şi piatra de temelie către semnarea unui contract cu o casă de discuri din România. 
 
Un an mai târziu, Ester Peony a debutat pe radio şi TV cu piesa „Sub aripa ta“ (feat. Vescan), care s-a bucurat de succes, clasându-se săptămâni la rând în topurile radiourilor şi posturilor TV de muzică din România. 
 
 
În aceeaşi perioadă, câştigătoarea Eurovision România 2019 a început să concerteze atât solo, cât şi în cadrul unui turneu organizat prin ţară alături de Puya, Vescan, Doddy şi Anastasia. 
 
În 2018 lansează primul EP, „Dig It“, unde Ester se numără printre principalii compozitori. Împreună cu Alexandru Şerbu şi Ioana Victoria Badea, ea a compus şi piesa „On a Sunday“, care se va auzi pe scena Eurovision 2019. În prezent, Ester lucrează la primul ei album care va fi lansat în 2019.
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: