VIDEO Demis Roussos revine la Bucureşti cu un concert de Sărbători

VIDEO Demis Roussos revine la Bucureşti cu un concert de Sărbători

Demis Roussos a reuşit să cucerească inimile fanilor de pe toate continentele FOTO AFP

Demis Roussos revine la Bucureşti anul acesta, pe 5 decembrie, pentru a susţine un concert pe scena Sălii Palatului, unde vor putea fi auzite atât piese specifice sărbătorilor de iarnă, colinde, cât şi hiturile sale, informează organizatorii, Project Events.

Ştiri pe aceeaşi temă

Legătura lui Demis cu România este una cu totul specială şi datează de mulţi ani. Puţină lume ştie, spun organizatorii concertului, că Demis a fost căsătorit cu o româncă, astfel că pentru acesta Bucureştiul reprezintă o a doua casă, unde revine de fiecare dată cu mare plăcere.

Deşi este de origine egipteană, Demis a crescut în Europa şi a îndrăgit tradiţiile europene, iar una din sărbătorile sale preferate este Crăciunul, pe care îl aşteaptă de fiecare dată cu emoţie şi nerăbdare.

Anul acesta, pe 5 decembrie, la Sala Palatului, Demis va încânta publicul cu piese specifice sărbătorilor de iarnă - „Ave Maria“, „White Christmas“, „Silent Night“, „Amazing Grace“ -, dar şi cu hituri precum „Dinata Dinata“, „Goodbye, my love, goodbye!“ şi „My friend the wind“.

Şarmant şi impunător, Demis Roussos a reuşit să cucerească inimile fanilor de pe toate continentele, iar vocea sa inegalabilă a convins milioane de oameni să îi cumpere discurile în cariera sa impresionantă de peste 46 de ani.

Recunoaşterea valorii sale a venit şi din partea criticilor, după ce artistul a cântat în mai multe limbi, câştigând astfel numeroase premii, precum locul 1 în Japonia cu „The Roussos Phenomenon Ep, discul de aur în America pentru albumul „Demis.

Pentru concertul din 5 decembrie preţurile biletelor sunt următoarele: categoria VIP - 300 de lei, categoria 1 - 250 de lei, categoria 2 - 200 de lei, categoria 3 - 150 de lei, categoria 4 - 100 de lei, categoria 5 - 50 de lei.

Biletele se găsesc, începând de marţi, la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, oficiile poştale semnalizate „bilete.ro şi online, pe Biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro şi eventim.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările