VIDEO Dansatoarea unei trupe pop a murit în mijlocul reprezentaţiei în urma unui accident pirotehnic

VIDEO Dansatoarea unei trupe pop a murit în mijlocul reprezentaţiei în urma unui accident pirotehnic

FOTO captură

O dansatoare şi cântăreaţă pop a murit duminică într-un accident pirotehnic produs în mijlocul reprezentaţiei date de trupa sa, Super Hollywood Orchestra, la un festival din Spania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joana Sainz, 30 de ani, a fost lovită în stomac de un cartuş pirotehnic care explodat pe scenă chiar în timpul reprezentaţiei. Artista făcea parte din Super Hollywood Orchestra.
 
Accidentul s-a produs duminică în oraşul Las Berlanas, aflat la nord-vest de Madrid, la ora locală 2 a.m, relatează The Sun.
 
Concertul, care încheia festivalul după un week-end intens de petrecere, era urmărit de circa 1.000  de spectatori.
 
Cortina a fost imediat trasă, artista primind îngrijiri din partea paramedicilor de la faţa locului şi a unui doctor din mulţime.
 
 
 
Joana a fost transportată la spital în stare de inconştienţă, dar nu a mai putut fi salvată. Martorii povestesc că au auzit un zgomot puternic şi au văzut-o cazând.
 
Artista era coregraful şi dansatorul principal al formaţiei. Trupa pop, care combină muzica cu showul în reprezentanţiile sale, are 15 membri, între care vocalişti, muzicieni şi dansatori.
 
Cântăreaţa s-a născut în oraşul portuar Santander, dar locuia în oraşul învecinat Suances.
 
 
Un bărbat din mulţimea prezentă la concert a spus că au fost lansate două rachete: una a pornit în direcţia corectă, în timp ce a doua a lovit-o pe cântăreaţă în abdomen.
.
O ambulanţă a sosit la faţa locului în 25 de minute.
 
Organizatorul, Prones 1SL, a declarat că cartuşele erau folosite în spectacolele trupei de 5 sau 6 ani fără niciun incident, menţionând că e vorba de un tip de artificii care ard între 15 şi 20 de secunde.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: