VIDEO Bono, baladă-omagiu pentru victimele coronavirusului din Italia

VIDEO Bono, baladă-omagiu pentru victimele coronavirusului din Italia

Bono a compus o baladă pentru Italia FOTO Captură video

Cântăreţul irlandez Bono (59 de ani) a împărtăşit cu fanii o nouă piesă scrisă în onoarea victimelor coronavirusului din Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bono a postat pe Instagram un video în care cântă o baladă la pian şi vocal, pe care a numit-o „Let Your Love Be Be Known“. Melodia a fost compusă cu doar o oră înainte de înregistrare, potrivit spuselor solistului U2, scrie The Independent.
 
„Pentru italienii care au fost sursă de inspiraţie, pentru irlandezi, pentru oricine, care în această zi de Sfântul Patrick este într-un loc strâmt şi încă cântă. Pentru medicii, asistentele medicale, îngrijitorii de la prima linie, cântăm de asemenea“, a scris artistul în descrierea postării.
 
„O mică carte poştală de la «Bubblin Dublin»“, a spus Bono, prezentând melodia.
 
„Da, nu te cunosc, nu, nu credeam că nu îmi pasă// Locuieşti atât de departe/ Nu vă puteţi atinge, dar puteţi cânta pe acoperişuri/ Cântă la telefon, cântă şi promite-mi că nu te vei opri/ Cântaţi-vă dragostea să fie cunoscută“, sunt câteva dintre versurile cântate de Bono.
 
Italia este una dintre ţările cele mai afectate de virusul mortal, având deja peste 2.500 de morţi.
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: