VIDEO Alexandra Stan a lansat primul clip de la despărţirea de fostul impresar

VIDEO Alexandra Stan a lansat primul clip de la despărţirea de fostul impresar

Alexandra Stan a lansat cel mai nou videoclip al său „Thanks for Leaving“, o piesă care vorbeşte despre noi începuturi şi despre alegerile pe care le putem face în situaţii dificile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for Leaving“ şi prezintă finalul unei relaţii, dar şi un nou început. Mesajul transmis este acela că în viaţa fiecărui om există cel puţin o persoană căreia îi putem mulţumi că a plecat.

„Când a fost compusă piesa, am realizat că oamenii vor înţelege prin ce am trecut şi dorinţa mea de a lupta pentru o viaţă mai frumoasă. Mi-am dorit ca «Thanks for Leaving» să fie prima melodie după această pauză şi mă bucur că toate aceste sentimente şi emoţii le-am putut exprima prin videoclip“, a declarat Alexandra Stan (24 de ani).

Scurtmetrajul prezintă povestea unei relaţii dăunătoare, decizia de a pune punct, emoţiile şi primii paşi spre un nou capitol din viaţă.

Alexandra Stan a filmat acest clip în mai multe locuri din Statele Unite, printer care Lo9s Angeles şi deşertul californian. Filmările au fost realizate în colaborare cu o echipă de producţie renumită din SUA, iar regizor a fost românul Khaled Mokhtar, câştigătorul unui premiu YouTube Music Awards în 2013.

În urmă cu un zece luni, cântăreaţa a fost victima managerului şi iubitului ei, Marcel Prodan, care a abuzat-o fizic şi psihic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: