VIDEO Ştefan Bănică Jr. pleacă în turneu naţional în luna noiembrie

VIDEO Ştefan Bănică Jr. pleacă în turneu naţional în luna noiembrie

Ştefan Bănică Jr. va concerta în nouă oferaşe

Ştefan Bănică Jr. va pleca, în luna noiembrie, într-un turneu naţional care va purta titlul celui mai recent single al său, „Alerg printre stele“, şi care va cuprinde zece oraşe, informează un comunicat remis Mediafax.

Astfel, turneul „Alerg printre stele“ va cuprinde următoarele oraşe: Constanţa - Casa de Cultură a Sindicatelor, 2 noiembrie; Galaţi - Casa de Cultură a Sindicatelor, 3 noiembrie; Bacău - Teatrul de Vară „Radu Beligan“, 9 noiembrie; Suceava - Casa de Cultură a Sindicatelor, 10 noiembrie; Botoşani - Casa de Cultură a Sindicatelor, 11 noiembrie; Iaşi - Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“, 12 noiembrie; Piteşti - Casa de Cultură a Sindicatelor, 16 noiembrie; Braşov - Sala Sporturilor, 17 noiembrie; Cluj-Napoca - Teatrul Naţional, 19 noiembrie; Ploieşti - Casa de Cultură a Sindicatelor, 20 noiembrie.

Toate concertele încep la ora 19.30, iar biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.eventim.ro.

„De-abia aştept să ne vedem în luna noiembrie la concertele turneului 2013, «Alerg printre stele», şi să ne bucurăm unii de alţii. Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceţi atmosferă! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aştept cu mic, cu mare să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile şi să ne sărbătorim prin muzică“, spune Ştefan Bănică Jr.

În ultimii ani, ca un preambul al concertelor sale tradiţionale de Crăciun şi pentru a fi mai aproape de cei care-i iubesc muzica, care nu pot de fiecare dată să ajungă la concertele de la Sala Palatului din Capitală, Ştefan Bănica Jr. susţine un turneu naţional alături de trupa sa, Rock’n’Roll Band, şi grupul The 50’s. Publicul, care aşteaptă cu nerăbdare revederea mereu surprinzătoare şi emoţionantă cu artistul, va avea parte şi de această dată de un show de excepţie, marca Ştefan Bănică.

În concertele din cadrul turneului vor putea fi ascultate atât hituri aşteptate de public de fiecare dată, cât şi cântece de pe albumul „Altceva“, de pe care artistul a lansat până în prezent nu mai puţin de patru single-uri: „Nu e prea târziu“, „Ce e dragostea?“ ft.Marius Moga, „Noaptea de Craciun“ şi, cel mai recent, „Alerg printre stele“ ft.Pacha Man, care dă şi titlul turneului din acest an. „Altceva“ a fost premiat la gala premiilor muzicale Radio România din luna martie a acestui an, la categoria
„cel mai bun album al anului“, Ştefan Bănica fiind desemnat la acelaşi eveniment cel mai bun interpret şi artistul anului 2012.

Plurivalenţa sa artistică, palmaresul impresionant de premii şi distincţii, pasiunea, dăruirea şi profesionalismul care îi caracterizează cei peste 25 de ani de carieră prolifică în muzică, teatru, film şi televiziune sunt certitudini care confirmă că Ştefan Banică este unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi artişti români.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: