Uriah Heep marchează jumătate de secol printr-un concert la Bucureşti

Uriah Heep marchează jumătate de secol printr-un concert la Bucureşti

Uriah Heep

Trupa rock Uriah Heep va marca jumătate de secol de existenţă printr-un turneu care ajunge şi la Bucureşti, în octombrie 2022.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul britanic va cânta la Sala Palatului pe 27 octombrie.
 
Trupa a fost înfiinţată la Londra, în 1969, şi este considerată una dintre cele mai importante formaţii rock ale anilor `70.
 
De-a lungul anilor, Uriah Heep a susţinut concerte şi turnee în întreaga lume, a lansat 24 de albume de studio, iar cel mai recent este „Living The Dream”, apărut în 2018.
 
Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără „Gypsy", „Easy Livin`", „July Morning" şi „Lady in Black", aceasta din urmă beneficiind de o variantă cântată împreună cu trupa românească Iris.
 
Uriah Heep a suferit numeroase schimbări de componenţă, iar în prezent chitaristul Mick Box este singurul membru activ din formula originală a trupei.
 
Evenimentul de la Bucureşti va avea loc în conformitate cu normele în vigoare la momentul respectiv. Primele 100 de bilete din fiecare categorie au preţ special şi vor fi puse în vânzare pe 2 decembrie, la ora 11:00, în reţeaua iabilet.ro.
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările