Untold 2020. Când mai poţi cumpăra bilete pentru festivalul de anul viitor

Untold 2020. Când mai poţi cumpăra bilete pentru festivalul de anul viitor

La Untold 2019 au participat peste 375.000 de oameni veniţi din întreaga lume, iar pe cele 10 scene au urcat peste 200 de artişti internaţionali FOTO Untold Facebook

După ce primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2020 s-au vândut în doar câteva secunde, organizatorii au anunţat când se mai pot cumpăra bilete pentru festivalul de anul viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima rundă de abonamente pentru cea de-a şasea ediţie a festivalului Untold s-au vândut în doar 30 de secunde. 
 
Cei care nu au reuşit să-şi achiziţioneze un abonament Untold pentru ediţia din 2020 mai au o şansă săptămâna viitoare. Miercuri, 27 noiembrie, de la ora 14.00, va fi disponibilă o nouă serie de abonamente la preţuri speciale începând de la 119 euro plus taxe şi ajungând, pentru varianta VIP, la 309 euro plus taxe. Biletele pot fi achiziţionate doar de cei care s-au înregistrat pe site-ul untold.com.

Când are loc Untold 2020

Untold 2020 va avea loc în perioada 30 iulie-2 august în Cluj-Napoca. De altfel, la doar câteva minute după ce organizatorii au anunţat data festivalului, peste jumătate din hotelurile din Cluj au fost rezervate. 

Care sunt opţiunile de abonamente pentru Untold 2020

Fanii festivalului au mai multe opţiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la preţul special de 109 euro plus taxe, din preţul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia abonamentului. După acest termen, deţinătorii abonamentelor vor fi nevoiţi să plătească taxe suplimentare. 
 
Participanţii au la dispoziţie şi abonamentele General Access Flexi la preţul de 119 euro plus taxe, din preţul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, există posibilitatea check-in-ului online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele. 
 

Abonamentele VIP pentru Untold 2020 costă peste 300 de euro

Fanii festivalului Untold au posibilitatea să achiziţioneze şi abonamente General Access Risk Free la preţul de 122 euro plus taxe, din preţul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziţionat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia acestuia şi îl pot returna cu până la cel puţin 14 zile înaintea de începerea festivalului.
 
Vor fi disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 309 euro plus taxe, din preţul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziţionează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: