Un nou atac la adresa lui Trump: Bruce Sprinsteen îl numeşte „escroc“, într-un cântec constestatar VIDEO

Un nou atac la adresa lui Trump: Bruce Sprinsteen îl numeşte „escroc“, într-un cântec constestatar VIDEO

Nu este prima ocazie cu care Bruce Springsteen îl atacă pe Donald Trump FOTO Hepta

Bruce Sprinsteen (67 de ani) îl numeşte pe preşedintele american Donald Trump ca fiind un „escroc“, într-un cântec constestatar la care a colaborat şi care a fost lansat recent.

Piesa lui Joe Grushecky, un artist cu care Springsteen a mai colaborat, se numeşte „That's What Makes Us Great“ (n.r. - „Este ceea ce ne face măreţi“), un joc de cuvinte care face trimitere la sloganul campaniei preşedintelui american „Make America Great Again“, scrie Agerpres.

„Nu te lăuda în faţa mea că nu ai citit niciodată o carte. Nu am niciodată încredere într-un escroc“, cântă Bruce Springsteen, într-o aluzie clară la miliardarul republican. Springsteen şi Grushecky cântă apoi refrenul împreună: „Dragostea poate veni la capătul urii. Ştiu că este adevărat. Este ceea ce ne face măreţi“.

Joe Grushecky a declarat ziarului local „Pittsburgh Post-Gazette“ că a compus cântecul având ca inspiraţie învestitura celui de-al 45-lea preşedinte al SUA.

Bruce Springsteen a susţinut-o anul trecut în campanie pe democrata Hillary Clinton învinsă de republicanul Donald Trump. În cadrul unei întâlniri cu fosta primă doamnă în noiembrie, Springsteen a denunţat „profunda lipsă de decenţă“ a magnatului imobiliar devenit preşedinte.

Anul trecut, Bruce Springsteen l-a numit „imbecil“ pe Donald Trump: „Este o tragedie pentru democraţia noastră“. Bruce Springsteen a afirmat că Donald Trump este un „imbecil“ şi a catalogat campania electorală din Statele Unite drept una „tragică“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: