Un artist român, împuşcat cu un pistol cu bile în timp ce susţinea un concert la Huşi: cum s-a aflat cine a fost agresorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul Lino Golden, cunoscut pentru piese ca „Panamera“, a fost împuşcat cu un pistol cu bile în timp ce se afla pe scenă la Huşi, la „Toamna Culturală Huşeană“.

Lino Golden a avut parte de un incident neplăcut pe 5 octombrie, pe scena din Piaţa Tricolorului, de la Huşi, unde susţinea un concert în cadrul evenimentului „Toamna Culturală Huşeană“. 

Artistul a fost ţinta unui tânăr din public, care l-a împuşcat cu un pistol cu bile din plastic, scrie vremeanoua.ro. Ulterior, Lino a ieşit de pe scenă.

Făptaşul s-a dat singur de gol, deoarece a postat pe contul său de Facebook o imagine în care ţine pistolul cu bile în mână, afându-se chiar la eveniment. În descrierea fotografiei, tânărul a scris ironic: „Vă aşteptăm cu drag la Huşi, Lino Golden“. 

image

Deşi incidentul, care s-a petrecut chiar de ziua de naştere a cântăreţului, a generat rumoare în public, oamenii legii nu au luat nicio măsură şi nimeni nu a fost sancţionat.

„Organizatorii, Poliţia Locală sunt cei care trebuie să asigure paza şi buna desfăşurare a evenimentului. Poliţia are atribuţii la un asemenea eveniment, pe care agenţii noştri şi le-au îndeplinit“, au spus reprezentanţii IPJ Vaslui.

Doar prezentatorul evenimentului, care credea că se trage cu praştia, a atras atenţia publicului: „ Vă rog să fim civilizaţi! Dacă vedeţi pe cineva că trage cu praştia, vă rugăm să le spuneţi poliţiştilor“. 

   

Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, este născut la Braşov şi face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. Traseul său muzical a început de la vârsta de şase ani, când Lino a descoperit violoncelu. Tânărul artist şi-a continuat studiile muzicale cu lecţii de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune şi produce muzică, potrivit Libertatea. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed“, „Panamera“, „Sus ca Jordan“, „Maceta“, „Fifa“, „N-am văzut ca tine“ (feat. Alex Velea).

   

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite