Turneul „Hymn“ - Sarah Brightman ajunge, la anul, în România. Când şi unde vor avea loc concertele

Turneul „Hymn“ - Sarah Brightman ajunge, la anul, în România. Când şi unde vor avea loc concertele

Sarah Brightman, cea mai de succes soprană din lume, vedetă cu recorduri impresionante la albumele vândute, va fi prezentă la Bucureşti şi la Cluj cu ocazia turneului mondial „HYMN: Sarah Brightman în concert“.

Turneul mondial ,,HYMN: Sarah Brightman in concert’’ va cuprinde anul viitor Bucureştii -  Sala Palatului, pe 21 octombrie, ora 20.00 si Cluj Napoca-  Sala Polivalenta, pe 22 octombrie, ora 20.00.

Biletele pentru turneu vor fi puse în vânzare publicului larg începând cu data de vineri, 14 decembrie 2018, ora 11.00, şi vor fi disponibile la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe vandbilete.ro, entertix.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro.

”Cred că fanii ar trebui să… aştepte neaşteptatul!" – a declarat Sarah Brightman înainte de începerea turneului mondial ,,HYMN: Sarah Brightman în Concert’’ care va debuta în America de Sud şi va cuprinde peste 125 de spectacole pe cinci continente.

Sarah Brightman, îmbărcată în Swarovski

Pentru a spori atractivitatea şi magia concertelor sale, Sarah Brightman colaborează cu celebra firmaă ”Swarovski”, special pentru acest turneu mondial. Costumaţiile sale de scenă, impresionante, sofisticate, create şi elaborate până în cel mai mic detaliu, dar şi tiarele orbitoare vor avea în componenţă cristale Swarovski. Fanii vor avea posibilitatea de a lua acasă un ”memento” strălucitor dintr-o varietate de produse personalizate din linia de produse ce poarta semnatura lui Sarah, linie creată, confecţionată manual şi impodobită cu cristale de la Swarovski.

Mai multe informatii despre acest parteneriat atât de special, vor fi dezvăluite în lunile următoare.

A fost lansat noul album Sarah Brightman - ,,HYMN’’

Sarah Brightman a lansat pe 9 noiembrie 2018cel de-al cincisprezecelea album al său, intitulat HYMN (Decca Gold/Universal Music Group). HYMN este prima înregistrare de studio a artistei de la lansarea în 2013 a albumului ”Dreamchaser”, care a dominat topurile internationale, Sarah Brightman fiind pionierul stilului clasic crossover, fiind şi nominalizată la premiile GRAMMY pentru mai multe Discuri de Platină cucerite prin vânzarea de albume.

 "Sunt atât de încântată să împărtăşesc bucuria apariţiei acestui album cu toţi fanii mei din întreaga lume” – a declarat artista. ”HYMN este incitant de eclectic, cuprinzând stiluri diferite de muzică, şi aştept cu nerăbdare sa interpretez piesele cele noi cu ocazia turneului mondial. Fiecare proiect musical al meu a venit din inimă, din acea emoţie care mă însoţeşte pretutindeni şi am vrut să dăruiesc cântece care sa sune foarte frumos şi înălţător. Pentru mine <<imnul>> sugerează bucuria deplină, un sentiment de speranţă şi lumină, ceva familiar şi sigur, si sper ca sentimentul rezonează prin muzica mea".

Sarah Brightman s-a întors în studioul de înregistrări în 2016 pentru a începe să lucreze la HYMN împreună cu producătorul şi colaboratorul său, Frank Peterson, cel care i-a influenţat în mod semnificativ cariera şi care a culminat cu productia a opt titluri de referinţă,  definitorii pentru artistă: ”Dive” [1993], ”Fly” [1995], ”Timeless (Time To Say Goodbye)” [1997], ”Eden” [1998], ”La Luna” [2000], ”Harem” [2003] si ”Symphony and Winter Symphony” [2008].

HYMN, având o tematică spirituală, este o colectie inspirată de melodii orchestrate, cu acompaniament coral, despre a carei înregistrare Brightman spune ca a simţit-o ca fiind extrem de liniştitoare pentru această perioada a vieţii ei. Chiar şi albumulaproape că a făcut înconjurul lumii, pentru că a fost înregistrat în studiourile din Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York şi  Budapesta.

Tonalitatea mistică şi înălţătoare a lui ”HYMN” este dată chiar de melodia ce poartă acelaşi nume - o piesă a formatiei britanice prog-rock ”Barclay James Harvest”. Albumul cuprinde melodii ale unor compozitori moderni precum Eric Whitacre, muzicianul şi compozitorul japonez Yoshiki ("Miracle") si DJ-ul german Paul Kalkbrenner ("Sky and Sand"). Piesa de final este o nouă interpretare a celebrului duet Sarah Brightman - Andrea Bocelli, "Time to Say Goodbye", cu versuri scrise chiar de ea, pentru prima dată în limba engleză.

Cunoscută şi apreciată pentru vocea sa ”în gamă de trei octave” si pentru pionieratul mişcării muzicale clasice - crossover, Sarah Brightman a reuşit vânzări globale de peste 30 de milioane de albume. Este singurul artist care a cucerit simultan şi ajuns pe primele pozitii atât în top-urile ”Billboard” de muzică de dans, cât şi în cele ale muzicii clasice; Sarah Brightman a câştigat peste 180 de Discuri de Aur si Platină  pentru vânzările de albume în peste 40 de ţări. Prezenţa sa în celebra ”The Phantom of the Opera”  a făcut ca  în întreaga lume, coloana sonoră să se vândă în peste 40 de milioane de exemplare. Duetul său cu Andrea Bocelli, "Time to Say Goodbye" a devenit un succes international care a vândut peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Albumele Sarah Brightman, ”Eden”, ”La Luna”, ”Harem” şi ”Symphony” au ajuns în primele poziţii ale top-urilor ”Billboards” şi au fost promovate în turnee mondiale de mare succes. Să nu uitam că a concertat şi la multiple evenimente prestigioase, precum concertul din 2007 dedicat Prinţesei Diana, Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 si Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

Puteti vizita www.sarahbrightman.com pentru mai multe informatii.

Biletele pentru turneu vor fi vandute publicului larg incepand cu data de  vineri, 14 decembrie, ora 11.00, in reteaua Entertix/MyTicket, la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe vandbilete.ro, entertix.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro. Biletele vor avea preturi cuprinse intre 750 lei si 150 lei pentru Bucuresti si intre 525 si 145 lei pentru Cluj.

Informatii : 0745 171 770, 0722 408 143.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: