Trupele Placebo, The National şi Bastille concertează la Summer Well

Trupele Placebo, The National şi Bastille concertează la Summer Well

Placebo revine în România la festivalul Summer Well

Placebo, Bastille şi The National se numără printre trupele care vor participa la ediţia Summer Well din acest an, care va avea loc pe 9 şi 10 august, pe Domeniul Ştirbey din Buftea.

Line up-ul festivalului este completat de John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth şi Prides.

Placebo este una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ britanice şi a fost înfiinţată în 1994. Albumul de debut al trupei Placebo a fost înregistrat între 1995 şi 1996 şi a fost urmat de un turneu european alături de David Bowie. Trupa a primit recunoaşterea internaţională odată cu single-ul „Nancy Boy", care a avut un succes răsunător în Europa, în timp ce formaţia se pregătea să înregistreze următorul material discografic.

Bastille este o formaţie rock britanică, formată în 2010, în Londra. Iniţial a fost vorba despre un proiect solo al cântăreţului Dan Smith. Numele trupei provine de la Bastille Day (Ziua Bastiliei), un eveniment sărbătorit de ziua de naştere a lui Smith. În prezent, trupa este alcătuită din Dan Smith, Chris Wood, William Farquarson şi Kyle Simmons.

The National este o trupă indie rock americană, formată în Cincinnati, în 1999. Versurile pieselor trupei au fost descrise ca fiind „întunecate, melancolice şi dificil de interpretat". Formaţia este alcătuită din Matt Berninger (voce) Aaron Dessner (chitară şi clape), Bryce Dessner (chitară), Scott Devendorf (bas) şi Bryan Devendorf (tobe). Trupa a înregistrat şase albume de studio, cel mai recent fiind „Trouble Will Find Me“, lansat în mai 2013. Acesta a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria Best Alternative Album.
Festivalul Summer Well a debutat în 2011, pe domeniul Ştirbey de la Buftea. Ediţia de anul trecut Summer Well a fost sold out.

Abonamentele pentru festival vor costa 199 lei şi vor putea fi găsite online, pe www.easytickets.ro, şi în Orange shops, prin Eventim. În perioada 10 aprilie - 30 aprilie, exclusiv în Orange shops (www.orange.ro/shops), abonamentele vor putea fi cumpărate la un preţ promotional de 159 de lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: