Trupa Zero a lansat piesa „Inimă de gheaţă“, în colaborare cu Alexandra Stan

Trupa Zero a lansat piesa „Inimă de gheaţă“, în colaborare cu Alexandra Stan

Trupa Zero, alături de Alexandra Stan

Trupa Zero a lansat piesa „Inimă de gheaţă“, în colaborare cu celebra Alexandra Stan. Piesa vorbeşte despre găsirea adevăratei iubiri în viaţă, drum care trece prin mai multe faze, de la emoţii intense la nepăsare. Piesa este o coproducţie Fonogram Studios şi Roton.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Inimă de gheaţă“ are la bază ideea sufletelor pereche, a oamenilor care caută o viaţă întreagă iubirea adevărată. Însă, uneori, în drumul spre jumătatea noastră, ne lovim de persoane care ne aduc suferinţa. Cu toate acestea, mesajul piesei este acela că speranţa nu trebuie să moară pentru că pe fiecare îl aşteaptă, undeva, acel cineva care îi va face viaţa minunată.

„Am auzit «Inimă de gheaţă» pentru prima dată în studio şi mi-a plăcut, aşa a început colaborarea. Este o piesă frumoasă, cu mesaj şi cu emoţii, aşa că sper să vă placă“, a declarat Alexandra Stan.

Videoclipul prezintă, cu un aer melanolic, faptul că majoritatea oamenilor aşteaptă acea persoană specială şi că deseori nu este cea la care se aşteaptă. Atât piesa cât şi videoclipul ne îndeamnă să nu renunţăm, să continuăm să luptăm pentru ceea ce ne dorim, chiar dacă uneori durează ceva până topeşti o inimă de gheaţă.

„Pentru trupa Zero, «Inimă de gheaţă» este un alt pas, unul pe care ni-l doream. Piesa are mesaj, are sound-ul potrivit, iar vocea Alexandrei se potriveşte la fel de bine. Ne bucură colaborarea şi sperăm ca piesa să fie pe placul tuturor“, este de părere Vlad Manolache, basistul trupei Zero.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările