Trupa Vunk vrea să transforme Ziua Dorului în sărbătoare naţională

Trupa Vunk vrea să transforme Ziua Dorului în sărbătoare naţională

Formaţia, iniţiatoare a acestei idei, îi provoacă pe fani, prieteni, internauţi să folosească pe Facebook „#ZiuaDorului“ pentru a-şi exprima sentimentele şi emoţiile FOTO Facebook

Formaţia Vunk vrea să transforme ziua de 13 mai într-o sărbătoare dedicată „dorului“ şi îi invită pe români să devină „ambasaDORi“ ai acestei celebrări, la a doua ediţie a evenimentului românii fiind invitaţi să intre pe pagina #ZiuaDorului de pe Facebook şi să-şi exprime sentimentele, scrie News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ziua Dorului este un manifest de care România are nevoie“, este convingerea trupei Vunk. 

Formaţia, iniţiatoare a acestei idei, îi provoacă pe fani, prieteni, internauţi să folosească pe Facebook „#ZiuaDorului“ pentru a-şi exprima sentimentele şi emoţiile.

Membrii trupei au pregătit şi un scurt videoclip, care poate fi vizionat pe canalul Vunklub de pe YouTube. 

Anul trecut, mai multe personalităţi din domeniul sportului, muzicii, modei şi presei, cu performanţe naţionale şi internaţionale, au sărbătorit Ziua Dorului. Nadia Comăneci, Andreea Esca, Inna au fost câteva dintre celebrităţile care au fost cuprinse de dor, spun membrii Vunk.

„Anul acesta ne propunem ca din ce în ce mai mulţi români să se alăture campaniei“, au spus cei de la Vunk.

„Dorul te face să-ţi aminteşti doar lucrurile cu adevărat importante, dar, mai mult ca orice, dorul te împinge să faci gesturi frumoase. Din ce în ce mai mult simţim că petrecem sărbătorile altora şi nu este neapărat ceva rău. Dar dacă noi, românii, am face o zi pe care să o sărbătorească o lume întreagă? Pentru că românul s-a născut şi poet şi inventiv, am creat Ziua Dorului. Nicăieri în lumea asta nu există o astfel de zi şi în nicio altă limbă nu se înţeleg mai bine emoţiile cuvântului dor. Fă astfel încât dorul tău să se împlinească şi, în acelaşi timp, România să devină cunoscută şi pentru idei frumoase. O sărbătoare durează o zi, dar emoţiile ei pot dura o viaţă“, a motivat Cornel Ilie iniţiativa trupei Vunk.  

Grupul Vunk, înfiinţat în 1994, a activat până în 2008 sub numele de Vank, iar trupa este formată, în prezent, din Cornel Ilie (voce, chitară), Gabriel Maga (chitară), Bogdan Crucianu (bas) şi Nicu Sârghea (tobe). Albumul de debut - „Voyeur“ - a fost lansat în 1999, iar materialul discografic cel mai recent „Nu scapă nimeni (fără emoţii)“ a apărut în 2012. Cel mai recent single, „Iubeşte-mă de tot“, datează de la începutul acestui an.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările