Trupa Vunk pune în scenă un musical spectaculos, inspirat din lumea lui Jules Verne: o artistă cunoscută dă viaţă personajului principal feminin

Trupa Vunk pune în scenă un musical spectaculos, inspirat din lumea lui Jules Verne: o artistă cunoscută dă viaţă personajului principal feminin

Trupa Vunk pune la cale un spectacol inedit pe scena muzicală românească FOTO Facebook Vunk

Pe 25 mai, la Sala Polivalenta, trupa Vunk pune în scenă primul musical, „Secretul tau“, unul dintre cele mai grandioase show-uri ale unei trupe româneşti. Spectacolul aduce o poveste inspirată din lumea lui Jules Verne, o scenă într-un submarin pe fundul unui ocean, creaturi din alte lumi, costume sofisticate şi coregrafii inedite.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Secretul tău“ va avea loc pe 25 mai, la Sala Polivalenta şi va aduce şi lansarea unui nou album Vunk, „Extrovertit“. Versatilă, voce puternică, Raluka, cunoscută pentru colaborarea cu Dj Sava şi piese precum „Aroma“, „Out Of Your Business“, „Ieri erai“, este alegerea Vunk pentru a da viaţă personajului principal feminin.
 
„Secretul tău“ este o poveste despre pierdere şi regăsire, despre căutare şi despre lupta cu cei din jurul tău, pentru ce este în interiorul tău. Este o poveste despre suflete, ca nişte oceane şi comorile sau pericolele care sunt ascunse în ele. O poveste despre lumea de acum, o lume în care oamenii nu vorbesc între ei, ci despre ei. 
 
O lume în care oamenii nu văd, ci se văd doar pe ei. O lume în care se strigă recorduri, dar nu se depăşesc limite proprii, o lume în care se minte încă de la „adevărul este că…“, spune Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.
 
„Secretul tău“ va fi o experienţă unică şi sunt onorată şi încântată sa fiu parte din proiect. Am acceptat invitaţia din prima, îmi plac provocările şi abia aştept să vă dezvăluim o poveste plină de emoţie, în care vă veţi regăsi, cu siguranţă”, spune Raluka.
 
 
Biletele se găsesc  în format electronic pe iabilet.ro, la preţuri cuprinse între 50 şi 160 de lei, şi în reţeaua fizică iabilet.ro:  Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman  şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: