Trupa U2 foloseşte imagini de la protestele din Bucureşti în concertele sale

Trupa U2 foloseşte imagini de la protestele din Bucureşti în concertele sale

FOTO Captură

Trupa irlandeză U2 foloseşte imagini de la diferite proteste, printre care şi unele din Bucureşti în concertele sale din cadrul etapei europene a unui turneu internaţional, subliniază Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile apar în trimul montajului melodiei „Pride (In the Name of Love)”.
 
Pe 8 octombrie, în timpul unui concert susţinut la Amsterdan, pe ecranul uriaş din spatele scenei s-a putut vedea steagul României şi mulţimea de protestatari care ieşise pe străzile Bucureştiului.
 
În imagini mai apar şi scene de la alte proteste unde forţele de ordine au intervenit împotriva manifestanţilor din Marea Britanie, Polonia, Ucraina, Grecia sau Italia. De la secunda 49 a videoclipului apare o imagine de la un protest #Rezist din Bucureşti.

Actualul turneu internaţional al formaţiei U2, denumit „eXPERIENCE + iNNOCENCE” a început în SUA la 2 mai şi a trecut oceanul în Europa la 31 august cu un concert organizat la Berlin.
 
Următoarele patru concerte din cadrul turneului vor avea loc la Milano (11, 12, 15, 16 octombrie), apoi trupa irlandeză va trece în Marea Britanie, iar apoi turneul se va încheia la Berlin, unde a şi început etapa europeană, la 13 noiembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările