Trupa The Rolling Stones pleacă într-un nou turneu în 2014

Trupa The Rolling Stones pleacă într-un nou turneu în 2014

Trupa Rolling Stones este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood FOTO Reuters

Trupa The Rolling Stones a anunţat că va pleca într-un nou turneu în 2014, cu un prim concert stabilit pe 21 februarie, în Abu Dhabi, formaţia urmând să susţină spectacole şi în Orientul Îndepărtat şi în Asia.

„De abia aştept să urc pe scenă, mai ales în Abu Dhabi“, a declarat Mick Jagger despre noul turneu. „Îmi doresc să cântăm toate melodiile noastre preferate“, a mai spus acesta, informează dailymail.co.uk.

Trupa The Rolling Stones - formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood - a cântat pentru prima dată la Festivalul Glastonbury din Marea Britanie, la sfârşitul lunii iunie, iar în iulie a avut două concerte cu casa închisă în Hyde Park din Londra.

„Cel mai frumos loc pentru mine din întreaga lume este pe scenă“, a afirmat şi Keith Richards.

De asemenea, The Rolling Stones va concerta în Australia şi Noua Zeelandă, în Perth, Adelaide, Sydney, Melbourne, Hanging Rock, Brisbane şi Auckland.

Mick Taylor, care a fost membru al formaţiei între 1969 şi 1974, va fi invitat special al turneului, cu încă două spectacole în Asia care urmează să fie anunţate.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, în Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: