Trupa The Rolling Stones îşi va relua turneul mondial în luna mai

Trupa The Rolling Stones îşi va relua turneul mondial în luna mai

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones FOTO Reuters

Grupul britanic The Rolling Stones, care şi-a amânat o serie de concerte după sinuciderea partenerei de viaţă a solistului Mick Jagger, L'Wren Scott, îşi va relua turneul mondial în luna mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu această ocazie, rockerii de la The Rolling Stones a anunţat câteva concerte noi în Europa şi au precizat că îşi vor relua turneul mondial pe 26 mai, cu un show la Telenor Arena din Oslo (Norvegia), informează dailymail.co.uk.
 
Creatoarea de modă L'Wren Scott, partenera de viaţă a cântăreţului Mick Jagger, s-a sinucis la vârsta de 49 de ani, în urmă cu două săptămâni, în apartamentul ei din New York. În urma acestei tragedii, Mick Jagger şi colegii săi de trupă, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood, şi-au anulat turneul din Australia.
 
Rockerul britanic, în vârstă de 70 de ani, a fost însoţit de rude şi prieteni apropiaţi la funeraliile fostei sale iubite, organizate la Los Angeles săptămâna trecută.
 
Secţiunea europeană a turneului mondial „14 On Fire“ al trupei britanice, care se va încheia pe 3 iulie, va include concerte în Portugalia, Elveţia, Israel, Olanda, Germania, Franţa, Austria, Italia, Spania, Belgia, Suedia şi Danemarca.
 
The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.
 
În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, în Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: