Trupa românească Soundland, colaborare cu DJ-ul Markus Schulz: Laura Cosoi apare în clipul piesei „Facedown“ VIDEO

Trupa românească Soundland, colaborare cu DJ-ul Markus Schulz: Laura Cosoi apare în clipul piesei „Facedown“ VIDEO

Trupa Soundland vrea să promoveze România în afara graniţelor ţării prin piesa „Facedown“ FOTO KAZIBO Music

DJ-ul şi producătorul germano-american Markus Schulz (40 de ani) colaborează cu românii de la Soundland pentru o nouă piesă menită să atace topurile internaţionale. Denumită „Facedown“, melodia spune o poveste simplă de dragoste, în clip apărând actriţa Laura Cosoi. Prin această piesă, KAZIBO Music vrea să promoveze România în afara graniţelor ţării.

Markus Schulz şi Soundland au lansat împreună piesa „Facedown“, noul hit produs de KAZIBO Music, compus atât în România cât şi în Statele Unite ale Americii (SUA).

Cotat ca fiind unul dintre cei mai importanţi DJ la nivel internaţional şi DJ-ul numărul unu în SUA, Markus Schulz a colaborat până acum cu zeci de nume grele ale industriei muzicale internaţionale, printre care Madonna şi Depeche Mode. Markus colaborează cu Soundland, proiectul de suflet al celor de la KAZIBO Music, alcătuit din Andy Platon şi DJ Kaleia, pentru un single care atacă topurile internaţionale.

Promovarea României cu ajutorul lui Markus Schulz

Produs în studiourile KAZIBO Music, dar şi în SUA, de către Markus Schulz, Ovidiu Baciu (Naguale), Alex Pelin şi Andy Platon, „Facedown“ este un single EDM (n.r. - denumirea sub care Schulz produce alături de Ferry Corsten) care se bucură de un sound tonic, o întoarcere la origini, atunci când o chitară şi o voce spuneau o poveste ce părea că am trăit-o cu toţii, anunţă reprezentanţii KAZIBO Music. Totodată, lansarea noii piese „Facedown“ marchează şi iniţiativa echipei KAZIBO Music de a promova România peste graniţele ţării. Aceştia invită fanii să urmărească hastagul #ILoveRomania pe Facebook şi să descopere surprize pregătite de băieţii de la KAZIBO.

Laura Cosoi şi frumuseţile României

Realizat de regizorul Alex Ceauşu pe Transfăgărăşan, scenariul videoclipului „Facedown“ reprezintă, simbolic, drumul a doi îndrăgostiţi care se descoperă şi se lasă inspiraţi unul de celălalt, totul pe fundalul peisajelor fabuloase din munţii Făgăraş. Filmat în cadre spectaculoase, pe traseul celebru al Transfăgărăşanului, şi gândit că un joc candid între un el şi o ea (personaj întruchipat de actriţa Laura Cosoi), clipul completează ideal muzica, beat-ul şi versurile piesei. Mai mult, cadrele „trase“ din aer, care poartă telespectatorul deasupra serpentinelor spectaculoase, de deasupra lacului Vidraru, trimit fanii cu gândul la o dragoste care se oglindeşte metaforic în peisajul care parcă te lasă fără aer.

Anul 2015 s-a dovedit excelent pentru KAZIBO Music, după ce echipa a câştigat nouă premii la gala Media Music Awards de la Sibiu, unde au fost desemnaţi cei mai buni compozitori - „Best Producer“.

Alex Pelin şi Ovidiu Baciu (Naguale), pe scurt KAZIBO MUSIC, le-au deschis uşa multor artişti cunoscuţi din România, precum Andra, Delia, Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu şi cărora le-au creat hit-uri cu un succes răsunător la public, preluate cu interes de radiourile muzicale şi care s-au răspândit rapid pe reţelele de socializare. „Falava“, „Pe aripi de vânt“, „Cinema“, „Inimi Desenate“, „În Bucăţi“, „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei, cu versuri cunoscute unui public larg.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: